Прогноз погоди Explorer 7 Portable
Чер 23

На протязі біля 20 років їздимо ми кожного року по декілька разів в с.Лючу по гриби і тільки зараз дізнались, що біля самої дороги є гарний водоспад на р. Рушір. Машиною можна під’їхати практично під самий водоспад. Спец. для Романа: якщо їхати з Коломиї – то проїжджаєте с.Яблунів, переїжджаєте міст – там розвилка – направо дорога в с.Лючу, наліво дорога на Космач. Повертаєте наліво і їдете приблизно 2 кілометри, переїжджаєте ще один міст, дорога піднімається після моста вгору і на підйомі (метрів 100) є поворот направо. Там зупиняєтесь машиною і з лівого боку є озера і водоспад, в принципі ми заїжджали машиною аж до самих озер, правда дорога там неважна, але і йти недалеко – метрів 200.
Також біля водоспаду є 3 гарних озерця. Рушір – невеличка річка, глибина по коліна, але захопившись фотографією, я провалився в шортах в яму по пояс. Добре, що фотоапарат не намочив.

Рушірський водоспадРушірський водоспад Рушірський водоспадРушірський водоспад Рушірський водоспадРушірський водоспад Рушірський водоспад

Рушірський водоспад

Ліс біля Рушірського водоспаду

Озеро біля Рушірського водоспаду

Ліс біля Рушірського водоспаду

Ліс біля Рушірського водоспаду

Теги: , ,


Залишити коментар

Коментарів: 6 для “Рушірський водоспад”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    Cool! ;)

  2. 2. CasperNo Gravatar Сказав:

    Супер. Коли їдемо сюди ???

  3. 3. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Та хоч кожен день можемо сюди їздити (від мене 20 км).

  4. 4. ВіталійNo Gravatar Сказав:

    Всьо супер тільки прибирайте за собою.

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Я є також прихильником цього – і в будь-якому чи то поході, чи просто вилазці на природі завжди за собою прибираємо, а є люди, які їдуть машиною і все сміття викидають і їдуть додому.

  6. 6. ВіталійNo Gravatar Сказав:

    вот я сьогодні був на другому водоспаді Рушір там нема сміття напевно тому що про нього мало хто знає

*