2 Веселки Великий Рожин
Лип 19

Ще раніше (приблизно місяць тому) помітив такий баг у телефонів і у Київстара. Набирав один раз номер телефона батька і помилився з кодом мережі, замість 098 набрав 097, телефон показав імя абонента – тато, незважаючи на неправильний код. Ну нічого, подумав я, буває з телефонами.

Але далі ще цікавіше. За цим номером трубку ніхто не піднімав. Тоді батько відключив свій телефон, я подзвонив на його номер з неправильним кодом. Коли він включив свій телефон, йому прийшла СМС – вам дзвонив абонент такий-то, тобто я, а мені прийшла СМС абонент такий-то з’явився у мережі (номер правильний – а код мережі неправильний).

Перевіряв на 4 телефонах – LG, Sony Ericsson, Nokia, Samsung – всі телефони не враховують код мережі. Навіть якщо в телефоні є 2 однакові номери з різними кодами, наприклад 8 (097) 111-11-11 і 8 (098) 111-11-11, то при наборі другого номера показує ім’я абонента першого номера.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 4 для “Баг телефонів і Київстара”

  1. 1. ЯрославNo Gravatar Сказав:

    є, є баги в операторів. В мен на лайфі є один баг)). Коли дзвоню на один номер, при тому що власник цього номера виключив телефон, мене кидає на якийсь інший номер)).

  2. 2. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    Это не баг – это фича!

  3. 3. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Любий баг можна фічою назвати :)

  4. 4. Паркет КиевNo Gravatar Сказав:

    Насчет бага в лайфе…у меня тоже такое и никто не может с этим справится…((

*