вул. Январських Стрєльцов Хіт-парад пошукових фраз
Гру 19

Укртелеком поміняв тарифи, за ту саму ціну можна взяти тариф зі швидкість давнолоада в 2 рази більшою. Вчора подав заявку і саме в ніч на Святого Миколая заявка було оброблена і мене перевели на тарифний план ОГО 1+. Вийшов такий собі подарунок від Святого Миколая.
З.І. Півроку тому, коли підключався, сказали, що на моїй підстанції більше 512 не буде. Швидкість перегляду сторінок прогнозовано не змінилась, а швидкість скачування – реально в 2 рази. Сьогодні тестував качанням з рапіди – є 1 Мбіт. Ура. :)

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 8 для “Подарунок на Святого Миколая”

  1. 1. Vovan4ukNo Gravatar Сказав:

    Вітаю. Тепер будеш порно в 2 рази швидше качати :) . Спішу похвалитись, що мені Миколай подарував ременя. але десь я його раніше бачив. Здається у Тані на поясі :) .

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ок, буду качати, але порно якраз більше до твого ремня підходить ;)

  3. 3. SeregaNo Gravatar Сказав:

    Ох :( а я мріяв попасти в ЯК усіма сайтами одночасно :)
    але нажаль ЯК не вірить в св. Миколая :(

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    2 Serega
    Хтозна, може і вірить, мені перед святом підняли ТІЦ до 30 ;)

  5. 5. YuraNo Gravatar Сказав:

    А мне с 40 на 30 опустили. Серьезно.

    Тарас! Твой Микалаус спер?

    А что косается скорости АДСЛ укртелекома – 3 дня я пытался изменить тарифную модель. Ихний сайт еле дышал показывая при этом всю структуру БД в выдаваемых на экран SQL запросах – спасибо конечно (девелоперы и админы у них первокласные – забили на все, у нас что серьезная организация что блог Васи Пупкина – движки наверное одинаковые, не сорри у Пупкина секюрити покруче). Вобщем базу я поизучал (нах она мне нужна) а в панель управления так и не попал!

    Сегодня прорвался! Быстро так залогинился. Ламанулся менять тариф – а там предлагает один вариант 256 (у меня текущий 512) – спасибо! Короче бардак.

  6. 6. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Я також дивився “вивчав” їхню структуру таблиць і запити.
    Але у мене зміна тарифного плану пройшла швидко. Також у знайомого пройшла так як у мене за 1 день.
    У Чернівцях чув про вічні проблеми з Укртелекомом – одному знайомому 3 місяці підключали. У Коломиї про такі проблеми майже не чув. Бувають винятки :)

  7. 7. YuraNo Gravatar Сказав:

    Проблема в тому що при заході на сторінку зміни тарифу – нема тарифів взагала – тільки один тариф який в 2 рази нище швидкістю ніж мій теперішній!
    От я про що, нема на що міняти. Можливо це наш місцевий телеком…

  8. 8. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    2 Yura:
    Казав Юра Веретенко, що треба дзвонити в їхній саппорт і казати їм, у нього таке саме було, бо він був підключений на порту 512, то 1 мбіт теоретично не могло бути, треба щоб на інший порт кинули.

*