Переїзд Шпиці – частина 1
Вер 24

В Чернівцях на вул. Хотинській в комплексі “Боянівка” відкривали центр розваг. Незважаючи на кризу – відкривали з шиком, організували концерт, хедлайнером якого був відомий гурт “Океан Ельзи”.

Якраз в ці дні в Чернівцях проходив фестиваль “Червона Рута”, але саме в цей час було мало цікавого і ми поїхали сюди, мене особисто, більше цікавив “Океан Ельзи”, ніж сам центр. Спочатку виступали місцеві виконавці, люди відверто нудьгували. Потім відкрили центр і всі хлинули туди. Ми також пішли туди подивитись. Центр вразив своїм шиком. На першому поверсі суперовий фонтан, біля якого грав симфонічний оркестр. Правда, шум води приглушував звуки Штрауса. Також тут розташований льодовий майданчик на 1100 кв.м. На другому поверсі кімнати з безліччю більярдних столів (68 здається, писало на рекламі), боулінгові доріжки (25), 4-D кінотеатр, скеледром, космічна кімната (не бачив, не знаю, що там). Багато писати про центр не буду, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто раз почути. З вікон другого поверху ми побачили на сцені Святослава Вакарчука і поспішили до сцени. “Океанельзівці” відіграли 7 пісень, серед яких: “Сосни”, “911″, “Зелені очі”, “Я не здамся без бою” і ін.
Фото з центру і з концерту

ФонтанФонтан Більярдні столиБільярдні столи Більярдні столиБільярдні столи Столи зі ШтутгартаСтоли зі Штутгарта
БоулінгБоулінг ВітражіВітражі ОркестрОркестр Загальний виглядЗагальний вигляд
Загальний виглядЗагальний вигляд Славко ВакарчукСлавко Вакарчук Славко ВакарчукСлавко Вакарчук Океанельзівці літаютьОкеанельзівці літають
Океан ЕльзиОкеан Ельзи Океанельзівці літаютьОкеанельзівці літають Океанельзівці літаютьОкеанельзівці літають Славко ВакарчукСлавко Вакарчук

Теги: , ,


Залишити коментар

Коментарів: 8 для “Панорама-центр”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    Комплекс классный, тока он в Зажопье

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Це так. Сьогодні збирали підписи на роботі, хто коли може в боулінг йти і Серьога казав, що звідти ввечері дуже напряжно добиратись.

  3. 3. Андрій М. ЗаморокаNo Gravatar Сказав:

    Г-г. Для декого Чернівці – “Зажопье”, а для декого – гори Санта Крус…

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ви неправильно зрозуміло.
    Мається на увазі район Садгора, де відкрили центр, тому що це реально окраїна Чернівців і добиратись звідти у вечірній час не дуже приємно.

  5. 5. ЗлоснийNo Gravatar Сказав:

    та шо там добиратись? сів в таксі і за 10-15грн доїхав куда треба. це шо київ?

  6. 6. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Так Андрій, тільки на таксі (правда те що ти сказав ще на 2 треба помножити ;) )

  7. 7. YurecNo Gravatar Сказав:

    Але також ще можна поділити на 4-х :)

  8. 8. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ти правий. але не завжди виходить так, що завжди є 4.

*