Книга по патернах в PHP Energizer ADVANCED 6 x LED Headlight
Лис 14

Garmin eTrex Vista HCxПід час наших походів часто винникала думка купити навігатор, особливо це сильно проявилось під час нашого спуску з Добошанки в буковель. Маючи GPS ми не блукали б 3 години. І ось – здійснилось. Купив на ebay.de навігатор Garmin eTrex Vista HCx (точніше за деяку допомогу мені купили його і передали в Україну). Ціна – 160 євро (в Україні – мінімум 300 $) за новий навігатор.

Почав тестити навігатор – скачав карти України (Аероскан, Навлюкс, Картбланш), з карт, що не подобається це те, що POI розташовані не досить точно (похибка 10-30 метрів) і по деяких картах не можна шукати кирилицею, а самі карти досить точні. Скачав gmapsmapper, gmaptool, mapsource, сиджу розбираюсь.

Характеристики навігатора:
Розміри: 10.7 x 5.6 x 3.0 см
Дисплей: рідкокристалічний (256 кольорів), 176 x 220 пікселів
Вага: 156 г з батарейками
Батарея: 2 AA батарейки (робочий час – 25 годин)
Водонепроникність: IPX7 – 30 хв на глибині до 1 м
Інтерфейс: USB
Шляхові точки/ улюблені об’єкти / місцерозташування: 1000
Маршрути: 50
Трек: 10,000 точок, 20 треків
Електронний компас, барометричний альтиметр (висотомір), GPS ігри, календар сходу(заходу) сонця і місяця, календар рибалки, мисливця

Можливість додавання карт, автоматичний розрахунок маршрутів використання карт пам’яті microSD, можливість додавання свої POI.
Крім цього в інтернет-магазині на eBay можна купувати різні речі, якщо вам не підходить eBay – купуйте украшения в інтернет-магазині Ювелирная Карта.

Теги: , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 8 для “Garmin eTrex Vista HCx”

  1. 1. fuxxNo Gravatar Сказав:

    Брат марить навігатором, для карпатських подорожей. Вже почав заощаджувати гроші :)

  2. 2. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    ну супер! поздравляю с покупкой!

  3. 3. airwardNo Gravatar Сказав:

    Річ, без сумніву, корисна – і не обов’язково тільки в горах :) Але цікаве інше – вже кілька тижнів в IT-колах мусуються чутки про скоре падіння акцій Garmin та інших «навігаторних» компаній через велику революцію, яку влаштовує Google на цьому фронті – чи-то Гугл власний навігатор випускає, чи-то ще щось… Нічого не чув про це?

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ага, знаю, що корисна не тільки в горах – сьогодні їздили у Млинки – спеціально брав, щоб потестити – їхали у Залісся, я звірявся з навігатором.
    Хоча інколи бувають неточності – туди маршрут проклав добре, назад – трошки іншою дорогою.
    На рахунок Google нічого не чув, хоча гугл зі своїи сервісами може влаштувати революцію – у нього є все, що потрібно.

  5. 5. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    про Google писали уже давно – навигация на базе Google Maps для Андроида

  6. 6. ЮрійNo Gravatar Сказав:

    Привіт. Хотів детальніше дізнатися про те як подорожувати з навігатором, оскільки в планах є його купівля. Наскільки це зручно, як прокладати маршрут в горах. Чи вже в картах, чи в поі є вмонтовані маршрути по горах, скажем на той сами

  7. 7. ЮрійNo Gravatar Сказав:

    Привіт. Хотів детальніше дізнатися про те як подорожувати з навігатором, оскільки в планах є його купівля. Наскільки це зручно, як прокладати маршрут в горах. Чи вже в картах, чи в поі є вмонтовані маршрути по горах, скажем на того самого Попа. Якщо буде не складно відпішіть мені на пошту. Дякую :)

  8. 8. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Юрій, навігатор річ дійсно корисна, на рахунок прокладання маршруту в горах – зараз майже не користуюсь, бо в більшості випадків завантажую треки в інтернеті по тих маршрутах, куди йду. На Попа є повно треків, та і я сам викладав трек на Попа.

*