Календар на сайті НБУ Зимові водоспади – Джуринський і Дівочі сльози
Січ 27

weatherВ Україну прийшли сильні морози. В понеділок і вівторок – було до -30 вночі і до -20 вдень (в четвер потепління до -12 °C :) ). В мене на сторінці гугла стоять різні гаджети, в тому числі і погода. У вівторок погода була дуже цікавою – -28 і дощ, цікаво, як дощ може йти при -28. В середу зайшов – те саме, тільки -19 і дощ, вирішив зробити скріншот і запостити. Я думав, що подібні ляпи з погодою бувають тільки з нашими гісметео і метеопрогами, а виявляється, що і в гуглі буває, хоча неясно, чи гугл тягне погоду у когось, чи сам прогнозує.

P.S Їм потрібно поставити перевірку if ($temp < -15) $rain = 0; :)

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 5 для “Дощ при -28”

  1. 1. Андрій М. ЗаморокаNo Gravatar Сказав:

    Такий феномен цілком можливий, якщо врахувати, що з півдня на Україну цими днями суне теплий циклон, який уже ближчим часом принесе довгоочікуване потепління. Дощ при мінусовій температурі пояснити досить легко. Справа в тому, що наступ теплого фронту відбувається дуже повільно: тепле і вологе повітря лекше за холодне і сухе, тому при наступі воно буде зверху, формуючи шаруваті хмари і малопотужні опади. Тож, при зміні повітряних мас із холодної арктичної на теплу середземноморську цілком реальним є дощ при мінусовій температурі – поморосить, спрчинить ожеледь і перестане…

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Так це в тому випадку, коли теплішає, якщо я правильно зрозумів, а тут ще 3 дні був мороз нижче 20 градусів, ну і реально жодного дощу не було, та і взагалі опадів не було ніяких.

  3. 3. YurecNo Gravatar Сказав:

    Я до цього багу в гугл-гаджеті погоди вже звик. Але дійсно, побачивши цими днями -28 та дощь стало смішно – це вже занадто. Невже освоїти оператор IF так важко?

  4. 4. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    та може интерн какой этот виджет кодил )

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Індус певно якийсь писав той код. :)

*