Гори Гуцульщини По гриби
Лип 12

Ще 5 липня Укртелеком поміняв швидкості для обласних центрів, Сімферополя і Севастополя (хоча тільки сьогодні додзвонився в Укртелеком і розблокували лінію для 4 Мбіт). За ті самі гроші (100 грн) швидкість давнлоду збільшилась в 4 рази (до 4 мбіт), аплод для всіх користувачів становить 3 Мбіт. Реально давнлод є 4 мбіт, а швидкість аплоду не радує – так і залишилась на рівні 512 Кбіт.

Звичайно, це не 512 Мбіт, як обіцялось. :) Але реально 4 Мбіт вистачає повністю.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 9 для “4 мбіт від Укртелекому”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    классно :)

  2. 2. злоснийNo Gravatar Сказав:

    от білайн – ото інет. але принаймні укртелеком підтягується до нових стандартів. певно останній з усіх провайдерів.

  3. 3. The LexNo Gravatar Сказав:

    Білайн навіть мобільні телефони нормальні робити не вміє – куди йому ще й інет? :) А шо такоє “нові стандарти”? Це, мабуть, саморобна локальна мережа, протягнута так сяк випадковими дротиками між будинками і підключена до інтернету добре як на 4 мегабіти на всіх, яка чомусь “пропонується” за ті самі 100 – “але ж у нас всередені мережі безліміт на 100 мегабіт!” (к) А нашо мені ваша “всередені мережі”? Мені інтернет потрібен – а від Укртелекому сьогодні для пересічного користувача таки реально найкраща пропозиція. Власне, вона така є від появи ОГО!

    А “на вихід” справді не дотягує навіть до чесних 512 кбіт. :( Як дуже гарно – то може й 85 кілобайтів бути, а як не дуже – добре як 70. Втім, зачекайте: 85*10 = 850 – то ж у мене таки майже мегабіт “на вихід”! :) Але обіцяних 3-х все одно нема. До того ж якщо “зайняти вихід”, то й вхід починає добряче пригальмовувати. Але все одно набагато краще, ніж було! Втім, було теж непогано – я вже казав. Мені подобається і завжди подобалося!

    ЗИ: корпоративний кабельний інтернет не рахуємо – там і в нас на Україні реальні 8 мегабайтів за секунду вже не проблема.

  4. 4. злоснийNo Gravatar Сказав:

    бугага! тупо дісс якийсь… в мене реально швидкість 10-20 мегабіт постійно на білайні. до речі, білайн зараз один з найкращих провайдерів а ого – лузер ацтойний. він був класний тільки коли появився, зараз можна мати набагато дешевший інет. а якість в ого така ж як у всіх.

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ну в ОГО зараз ціни одні з найвищих, про білайн бачив рекламу 100 Мбіт дають, але в моєму районі білайн не підключає. :(

  6. 6. злоснийNo Gravatar Сказав:

    а де ти проживаєш?

  7. 7. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    На Кармелюка (за переїздом від Проспекту хвилин 8).

  8. 8. злоснийNo Gravatar Сказав:

    знаю-знаю… а я от не мав би як укртелеком підключити бо не моя квартира. ггг

  9. 9. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Аа, зрозуміло.

*