hostgator.com Bravoavia
Сер 29

Туалетний папір без ГМОЦього року в Україні прийняли закон про те, що виробники зобов’язані писати на своїх продуктах, чи використовували вони ГМО в процесі їх виробництва. Ну і почалось – на всі товарах зараз пише без ГМО, якщо не встигли змінити етикетку товару – то просто наклеюють наліпки “без ГМО” (знайомий розказував, що бачив, як на базарі бабки продають ці самі наклейки). А недавно побачив мітку без ГМО на такому делікатному товарі як туалетний папір. Гумористи там працюють – назва туалетного паперу “Кохавинка” і надпис легкість думки, та ще й вліпили без ГМО.Але одного разу до мене приїхав давній знайомий – у нас щось зайшла мова про якісні продукти, ГМО і т.д. Я йому розказав про цей курйоз, а він мені виклав свою точку зору на це. Виявляється надпис “без ГМО” адресується не кінцевим споживачам цього товару, а м’ясоковбасним цехам.Коли вони додають туалетний папір у ковбасу – вони мають бути впевненими, що ГМО він не містить. :) Купуйте натурпродукт без ГМО.

P.S. За цю рекламу мені не заплатили ні копійки :)

Надаєте перевагу курінню кальянів – відвідайте наш магазин кальянов – широкий асортимент кальянів і аксесуарів до них.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 6 для “З ГМО чи без ГМО”

  1. 1. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    так і є. новітні технології дозволяють додавати туалетний папір і в балик, шинку і т.п. наступний етап – сир! вже бачив “пробнікі”

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Тобто скоро така річ, як туалетний папір відійде у минуле – він буде у кожному продукті і не треба буде його використовувати за його прямим призначанням, бо він завжди буде в нас. :)

  3. 3. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    офігєть!!! оце так третє тисячоліття! оце політ думки! які там роботи? які міжгалактичні польоти? справжні технології майбутнього вже серед нас на службі людства

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Угу, скоро у всьому світі буде перепрофільовуватись виробництво на виробництво туалетного паперу (але тільки без ГМО) і Україна може стати провідним експортером цього товару третього тисячоліття.

  5. 5. ЯрославNo Gravatar Сказав:

    Дійсно комедіанти))))

  6. 6. alexandrNo Gravatar Сказав:

    а сіль без ГМО :)

*