Майстер і Маргарита Лазещина – Говерла – Заросляк
Жов 07

Скеля ЛекечіНа тій же карті Вижницького району були ще одні скелі – скелі Лекечі, Навіть від дорого є позначка куди їхати, Я вмовив Вована повернути туди, подивитись на цю скелю (мені було мало тільки Серетських скель). :) Отже, за селом Лопушна (не путати з однойменною горою в Горганах) потрібно повернути наліво (якщо їхати в сторону Вижниці), на дорозі є вказівник до садиби Лекечі.Далі потрібно проїхати в районі 1.5 км і справа від дороги буде видно скелю Лекечі. Висота її приблизно 30 м. Я заліз на середину цієї скелі через ліс. Подивився і поїхали далі. Можливо там в лісі є ще інші скелі, але часу було маловато, та й мій ентузіазм полазити там ніхто не підтримав.

Леся захотіла подивитись на садибу Лекечі. Поїхали туди, а коли їхали назад – то стався прикол – Вован переїхав через бордюр і машина сіла на дно, а заднє ліве колесо висіло у повітрі. Домкрат і камінь зробили свою справу і ми щасливо добрались додому.

Якщо проїжджаєте тут – обовязково сюди заїдьте подивитись на скелю, можете і на турбазу заїхати (але ціни там космічні)..
Фото

Скеля Лекечі - вигляд з дорогиСкеля Лекечі – вигляд з дороги Скеля ЛекечіСкеля Лекечі Посередині маленька цяточка - то яПосередині маленька цяточка – то я Скеля ЛекечіСкеля Лекечі

Теги: ,


Залишити коментар

*