На Буковелі І знову про Укрзалізницю
Гру 31

Новорічна ялинка вночіЦього тижня купили ялинку. Купили штучну, бо якщо всі будуть купувати живу – то скоро лісів не стане (хоча, можливо, це тільки маленький процент від тих вирубок, що ми бачили у Карпатах). Купили також іграшок, але вийшло якось їх мало на ялинці. І тоді виникла ідея, як у Шарика з Простоквашино – все що в хаті є – можна на ялинку, а що може бути в хаті у 2 айтішинків А в шухляді завалялось повно всякого добра, яке в результаті і попало на ялинку – флешка, кард-рідер, мишка, навушники, кулер від відеокарти, обмежувач швидкості для проца (був колись такий), карабін від навігатора, калькулятор, ліхтарик, кнопки від клавіатури (можна навіть взяти від робочої, якщо нема зайвої) і, звичайно, що компакт-диски, які ввечері дуже гарно відбивають гірлянди.

Новорічна ялинка Новорічна ялинка вночі Новорічна ялинка вночі

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 6 для “Новорічна ялинка”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    насчет живой елки и вырубки леса – под новогодние елки специальные лесопосадки, по крайней мере здесь. еще что классно, что можно самому приехать на лесопосадку, так называему ферму, найти деревцо, что приглянулось и самому спилить. жалко елочки, коорые срубленые на рынке продаются и которые потом никто не купит. а таким образом будут срублены только те, что реально будут дома радовать глаз.
    да и хвойный запах дома такой суперский, новогоднее настроение!

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    На рахунок цього згоден – бачив навіть передачу про таке – навіть в Україні таке десь є здається, займаються одні люди таким – заплатив гроші (які потім підуть на ті ж ялинки), вибрав собі ялинку і зрубав.
    Але в більшості випадків у нас – це рубають, де треба і де не треба, а що твориться 1 січня – минулого року на проспекті лежали купи ялинок – вибирай яку хочеш.
    А запах – ага, прикольний.

  3. 3. ВіталійNo Gravatar Сказав:

    Між іншим, є ароматизатори і всілякі аромалампи, на які зверху наливаєш воду потім додаєш кілька крапель хвойного масла. І приємно і корисно!

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Якщо це натурпродукт – то можна дійсно купити, якщо ароматизатори ідентичні натуральним :) то краще утримаюсь.

  5. 5. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    в Україні оптимальний варіант – штучна ялинка, або на крайняк – міні. більшість ялинок пиздять по лісах, а висажують дуже мало, мудаки.

  6. 6. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Також підтримую – що штучної вистачає.

*