Колода №4. Terra Heroica. Лижі Salomon X-Wing Twister
Січ 27

qwikiСьогодні знайомий кинув посилання на пошукову систему Qwiki (запущена 24 січня в альфа-режимі). Вводжу пошуковий запит і одержує мультимедійну презентацію – озвучується текст і зразу ж відображається на екрані (поки тільки на англійській мові, але так зручно вчити англійську мову) по цьому слову і список пов’язаних статей (в мультимедійному форматі). Внизу шкала, на якій зображається, в який момент часу було згадування відповідного слова. Як кажуть – краще один раз побачити, ніж 100 раз почути. Можливо скоро Google купить цю систему, хоча там засновники (один з них – Луї Моньє – засновник Altavista) так просто її не продадуть.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 6 для “Qwiki”

  1. 1. YurkooNo Gravatar Сказав:

    [Чогось коментар зник. Щось я провтичив]
    Як у фантастичних фільмах скоро буде. Але з іншого боку людство буде все більше тупішати – читати не треба, все за тебе робить комп’ютер.

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Я цю систему бачу для себе як для вивчення англійської мови. :)

  3. 3. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    ну сипотично, но вот пока не видно пользы :) да и робот читает с ошибками, если это иностранне слова. например Тимощук – Таймощук. Vysshaya Liga – Вайа лига :)

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Вова, не забувай, що це альфа версія, а статті де нема іноземних слів сподобались, на рахунок Тимощука і Вищої ліги – там дійсно приколи.

  5. 5. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    на данный момент это читалка википедии )

  6. 6. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ну писали, що це мешап з вікіпедії, ютуба і ін.

*