Усть-Путила Красноїльська маланка
Січ 21

Коробка 6 nimmtПід час одного замовлень з dealextreme.com я замовив настільну гру 6 nimmt – карткова гра, в якій потрібно викладати карти так, щоб не закінчити своєю картою ряд з 6 карт. Гра (як і UNO, Kakerlakken чи Wanted) підходить для веселої гамірної компанії.
Правила гри прості – кожен з гравців отримує 10 (всього с 104) карт, на кожній з яких зазначено величина (від 1 до 104) карти і кількість штрафних очок (1, 2, 3, 5 або 7). На стіл викладаються 4 карти в стовпчик Далі проходить 10 кіл, на кожному з яких гравець повинен втемну поставити свою карту на стіл. Всі карти одночасно відкриваються і потрібно їх виставити у правильний ряд. Правильний – тобто всі карти повинні йти за зростанням і карта повинна виставлятись у той ряд, де остання карта по значенню найближча до даної. Якщо карта буде 6 в ряду – гравець забирає увесь ряд, а своєю картою починає ряд. Якщо виникне ситуація, коли у гравця карта менша за будь-яку в кінці кожного ряду, то гравець забирає ряд на свій вибір. Після закінчення 10 колу всі гравці рахують штрафні очки. І далі карти знову мішаються і роздаються. Якщо хтось з гравців набрав 66 і більше очок – він програв.

P.S. Правда, коли ми грали перший раз на роботі – то грали за іншими правилами – кожен гравець по черзі відкривав 1 карту і ставив її у ряд.

Процес гриПроцес гри Процес гриПроцес гри КоробкаКоробка  

Якщо ви в ігри не граєте а любите куховарити – заходьте на наш сайт і вибирайте рецепты на будь-який смак.

Теги: , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

*