Драгобрат Прогноз погоди
Лют 05

ТойХтоПройшовКрізьВогоньВчора ходили на показ фільму ТойХтоПройшовКрізьВогонь. Я взагалі то не любитель ходити в кінотеатри на фільми (недавно був на Фантом 3D – така собі фігня, а до цього десь років 5 взагалі не був в кінотеатрах), але про цей фільм Михайла Іллєнка читав в журналі “Міжнародний туризм” і бачив декілька коротких репортажів по телевізору. То вирішив, що принципово не буду качати фільм, а піду в кінотеатр і підтримаю вітчизняного виробника. Фільм транслюється в кінотеатрі Чернівці у досить незручний час – 16:00 (про будні дні можна забути), в кінотеатрі не дуже тепло (але сидіти можна), тітонька в кінотеатрі казала, щоб сідали не на свої місця, а де тепліше (14-16 ряди в центрі). На фільм зібралось десь людей 30. Цікаво, що попереднього разу я був в цьому кінотеатрі на прем’єрі “Молитва за гетьмана Мазепу” Юрія Іллєнка (брата Михайла Іллєнка). Про сам фільм багато писати не буду, краще піти і побачити його.

Що не сподобалось – так це реклама самого фільму від кінотеатру “Чернівці” – всередині гарні плакати, а ззовні плакат в стилі 90-х (червоною фарбою 5 слів і все), варто би було поміняти їх місцями.

Цікаво, що одним з офіційних рекламних партнерів (спонсорів) виступає ex.ua :)

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 4 для “ТойХтоПройшовКрізьВогонь”

  1. 1. nazroNo Gravatar Сказав:

    Слабенький фільм. Але все ж не такий кошмар як “молитва про ….”

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ну я би не сказав, що “Молитва про гетьмана Мазепу” кошмарний, просто він зовсім інший.

  3. 3. nazroNo Gravatar Сказав:

    та звісно що інший, але все рівно, мені важко навіть подумати кому він може сподобатись….

  4. 4. ПосудаNo Gravatar Сказав:

    Треба сказати, що сама історія дуже потужна. З,йомки досить цікаві. А те, що фільм не схожий на голівудський блокбастер ака Індіана Джоунс, то вже й самі можете здогадатися чому – бюджетики на наші фільми….

*