Бистриця – Довбушанка – Малий Горган – Синяк – Татарів Бурсит
Лют 28

ЖандармМинулого тижня знову їздили на Драгобрат. Ніби нічого особливого – поїхали, покатались і додому, навіть би не було про що писати. Але так сталося, що ми не змогли замовити номери і вільні кімнтати були тільки в одному “готелі” – “Спартаку”. От там ми і набрались вражень. :)
А починалось все стандартно – зранку в 4:00 до мене заїхав Ігор, потім ще заїхали за Вовою і вперед на Драгобрат. Цього разу я нормально поспав в машині. У Ясіні дочекались інших машин і поїхали нагору. Внизу сильно відчувався холод – це не дивно, адже було -26° С, але на самому Драгобраті уже було -10. Їхали на Драгобрат не УАЗиком (таблеткою), а воєнним ГАЗом довго і нудно, хоча брешу – їхати було весело.
Нас привезли під саму базу відпочинку “Спартак”. Дуже важко назвати те місце базою відпочинку – брудні унітази і умивальники, у стінах дірки, в кімнаті на підлозі розлита олія, подушки і ковдри невідомого коляру з величезними плямами і т.д Але, так як у нас не було вибору (проблема з місцями), то мусили задовольнитись цим. Наша кімната взагалі не закривалась і крім нас трьох ще були речі одного бордера (який ввечері мав їх забрати).
Переодгянулись, перекусили і пішли кататись. В Чернівцях, коли виїжджали був мороз біля 25° C морозу, а тут -10 і так сонце припікає, що жарко стає, до вечора було тепло, потім сонце заховалось за хребет і стало холодно. Під час останнього спуску у мене злетіла лижа (дежавю, попереднього разу також під кінець дня злетіла лижа) і, уважно оглянувши її, я зрозумів, що справа у правому кріпленні – воно тріснуло.
Повернулись у наш “готель”, якому ми присвоїли статус 5-зіркового, але зі знаком мінус. Вирішили поїсти чогось гарячого і пішли у колибу поблизу “Спартака” (в колибі зустріли власника, чи хазяїна “Спартака”, що насторожило). Взяли грибну юшку за 20 грн. Грибна вона тільки номінально – бо в ній плавало від 1 до 4 маленьких шматочків грибів (а у декого зовсім їх і не було, мені повезло більше – 2 шматочки гриба). Дехто ще брав деруни, але то також була пародія на них. Посмажили шашлик (заготовлений ще у Чернівцях) і пішли у “Спартак” святкувати День народження Ігоря. Досмажили (чи то доварили) на сковорідках частину шашлика. Було весело, було багато алкоголю і забувалось, де саме ми святкуємо (хоча столова в “Спартаку” це було найчистіше місце ) грали в Saboteur, UNO. Після закінчення святкування пішли спати. Найкраще спати в “Спартаку” – це скинути подушку на підлогу, білизну навіть не розстелювати, а залізти в свій спальник.
Наступного дня вранці вирішили ще трохи покататись (я підручними засобами пробував заблокувати кріплення, щоб воно не відкривалось). Перший раз спустився успішно, під час другого спуску лижа знову “вистрілила” і я пішов геть. Внизу, біля нашого “готелю” ЛЬоша і Вітя зробили трамплін і стрибали з нього. Я один раз попробував, правда не дуже вдало.

Висновок з поїздки – ніколи не зупиняйтесь в “готелі Спартак”, завжди пробуйте знайти інший готель. Хоча один плюс в цього “готеля” є – з нього відкривається дуже гарний краєвид на Жандарми.

ЖандармЖандарм ЛижникЛижник Говерла і ПетросГоверла і Петрос БлизницяБлизниця
ДрагобратДрагобрат ГотельГотель Трамплінщик :)Трамплінщик :) SalomonSalomon

“Готель Спартак” – no comments

Теги: , , , , , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 5 для “Драгобрат”

  1. 1. ЧайникNo Gravatar Сказав:

    Так Спартак то якийсь жах. Як їм не соромне ще й гроші брати….

  2. 2. ІванкоNo Gravatar Сказав:

    Пропащий готель))

    З огляду на ті дірки в стінах, стає цікавим чи не мешкає в цьому ..готелі.. дрібна живність?)

  3. 3. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Зимою там не було видно живності.
    А пропав він через те, що ті хто там працюють алкоголіки.

  4. 4. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    По чому “спартанські умови”?

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ой, то було вже як рік тому, точно не пам’ятаю – 70-80 грн з людини (150 грн – нормальний готель).

*