Орест Лютий Children Medieval Band
Кві 28

IMGP1376Минулого року дізнався про такий китайський магазин, як dealextreme.com. Купував там в основному дрібнички для фотоапарата, декілька колод карт, головоломку. За деякий час назбиралось декілька речей, які я використовую у походах, тож вирішив про них написати. Вже давно збирався це зробити, але спочатку бурсит, а потім через роботу (відсутність часу, проект, лінь і т.д).відкладав

 

 

1) Ще в першому замовленні я купив такий ніж (добре, що СБУ не кваліфікувала його як холодну зброю) – за свої гроші класна штука – бра декілька раз в похід – не тупиться, тверде лезо, зручна ручка.
2) Набір посуду – для 2 людей ідеальний, для 3 буде мало, в комплект входять млаенька каструля і сковорідка, один раз використовував – сподобалась ця річ.
3) Набір карабінів – пригодились вже не один раз, кріпив на них фотоссумку до рюкзака.
4) Кресало – (постійно використовує його Беар Грілз), поки-що реально не прийшлось використовувати, тільки в домашніх умовах.

5) Компактний рушничок для походів – поки ще не використовува, нічого не можу сказати.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 8 для “Різні дрібнички для походів з dealextreme.com”

  1. 1. EsorterikNo Gravatar Сказав:

    Крім ножа щось я цього всього не помічав. Хоча… блін, коли я в останнє був у поході??? :( ( *fail*

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ніж і каструльки я брав, коли ми йшли Горганами.
    Карабіни здається також брав.

    А кресало “тестив” тільки на роботі :)

  3. 3. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    Значить, був неуважний. Думав завжди про щось інше – Явірник, Кукул і т.і.

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Я вже цей ніж встиг загубити у поході :(
    І встиг купити такий самий у Китаї :)

  5. 5. SvetikNo Gravatar Сказав:

    Доброго дня! Вибачте, що пишу тут, але не знайшла, де можна приватно звернутися. Мене давно зацікавив цей сайт, але таким міжкраїновим сервісом раніше не користувалася, тому багато є питань, “як” и “що” робити…. Може до Вас якось через почту або “асю” можна звернутися, щоб тут не смітити?)))

  6. 6. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    @ Svetik
    Відповім тут, якщо що пишіть на мило [email protected], асю вже десь рік не юзаю.

    Купувати там можна без проблем, але на даний час я не використовую dealextreme.com, замість нього купую на aliexpress.com, everbuying.com і і н. (там де дешевше). Розрахунок – пластикова картка, Webmoney (тільки dealextreme.com). Спочатку зробив віртуалну картку в Укрсоцбанку, зараз розраховуюсь зарплатною укрсиббівською. Доставка безкоштовна. Раніше укрпошта додому посилки приносила, зараз не хоче, треба самому йти (але мені до відділення 5 хв).

    Якщо що, пишіть тут або на мило.

  7. 7. SvetikNo Gravatar Сказав:

    Дуже Вам дякую, мені зручніше на мило)))

  8. 8. 4 сезони: Луги – Бребенеcкул – Несамовите – Заросляк – Ворохта » yAnTar блог - про подорожі, відпочинок, моє життя Сказав:

    [...] картоплю (хоч і холодну). Тут я помічаю, що нема мого ножа (яким я ще 16 годин тому колов дрова), ех, шкода, але [...]

*