Чеські замітки: день третій, Брно – Ждяр – Нове Место (жіноча індивідуальна гонка). Чеські замітки: день четвертий, Брно, Шпільберк.
Бер 31

Декілька годин тому закінчився мітинг “Вставай Україно” в Чернівцях. Я не міг його пропустити :) Взагалі-то я зарікався що на блозі не буду писати нічого про політику, але не можу про це не написати. Дуже приємно було бачити велику кількість людей (за різними даними 5-7 тис. людей). В той же час було дуже сумно, що з моїх знайомих майже всі проігнорували мітинг.
Отже, мітинг починався о 12:00, рівно в цій годині я був на Соборній площі. По дорозі на площу привітався з Тягнибоком (слава Україні). Він стояв на вулиці, я спочатку навіть не зрозумів, що то він, а Яценюка взагалі не впізнав. Через 10-15 хвилин колона з величезним прапором (нам би такий на біатлон) рушила в сторону Центральної площі. Тут же зустрів декілька знайомих, з якими мітингували під час приїзду піда….в міністрів Росії і України а м По дорозі до мене приєднався Вітя (з яким ми їздили в Нове Место). На Центральній площі розпочався мітинг, до нас приєднався Олег (який також з нами їздив на біатлон). Зі сцени промовляли Яценюк, Федорук, Тягнибок. Останній вразив своєю промовою навіть Вітю. Вітя сказав, що “цей вуйко файно говорить” :) Під час мітингу почався дощик, але (що знову таки приємно) люди не розходились.
Також на мітингу до нас підійшов один хлопець, який за нашими чепіцами (шапками з ЧС з біатлону) зрозумів, що ми біатлонні вболівальники. Поспілкувались з ним. Через хвилин 20 мітинг закінчився. На прощання заспівали “Ще не вмерла Україна” і пішли шукати журнал “National Geographic” (Звісно, що не знайшли). 18 травня їдемо в Київ.

Фотоапарат на мітинг не брав, є декілька фото з мобільного телефону.

Теги: , ,


Залишити коментар

*