Чеські замітки: день четвертий, Брно, Шпільберк. Чеські замітки: день четвертий, Нове Место, індивідуальна чоловіча гонка, дежавю у Ждярі
Кві 10

National Geographic УкраїнаПошуки першого номеру журналу National Geographic у мене перетворились в квест. Тільки в 2 з 10 місцях до мене поставились нормально. В одному випадку запропонували журнал “Вокруг света” (де пізніше і з’явився в наявності журнал), в букіністі пояснили, що на жаль, вони не продають цей журнал.

В більшості випадків на мене дивились, як на людину не з цієї планети, вирази “Га, шо, це шо таке, як як”. На одному з відділень пошти 3 рази прийшлось пояснювати, що це таке. Чи то у мене вимова така погана, чи то краще говорити Натіональ Географік чи Національна географія не знаю. Можливо краще зробити коротку назву НатГео і з кожним номером додавати одну букву. Це спростить нелегке життя працівників Укрпошти і кіосків. :)

В одному з відділень пошти мені дуже “коректно” відповіли на підвищеному тоні: “Ти бачиш цей журнал на стенді ? То чого питаєш.”. (А на стенді красуються десятки журналів Ліза, Отдохні, Полєзниє Совєти). Та для того ви там і працюєте, щоб відповідати на питання клієнтів.

Купили мені журнал в Коломиї і в той самий день в Чернівцях я його вже побачив :) . Вирішив виписати журнал, щоб надалі не шукати його по кіосках.

Взагалі, журнал цікавий, але спочатку йде багато реклами (ну куди без неї) і ще в тій рекламі допущена помилка – слово ИДЕЇ (певно з російського варіанту верстали).

Теги: , ,


Залишити коментар

Коментарів: 6 для “National Geographic Ukraine №1”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    есть уникальные статьи (в первую очередь об Украине)? или в основном переводы?

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Десь я читав, що має бути десь 80% контенту National Geographic міжнародного, 20% свого українського.
    Наразі в цьому номері є коротенька стаття про Красноїльську маланку і ще 3 сторінки дрібних заміток з України.

  3. 3. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    ну дай бог, только лучше большие статьи, а не мелкие заметки. Писать то есть о чем на кучу выпусков вперед!

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Згоден з тобою, але радує вже хоча б те, що є якісний журнал українською мовою

*