Майстер-клас як сфотографувати людину Майстер піраморфікс
Жов 22

Вирішив купити собі спалах для фотоапарата (і свого Вітька, і племінниць фотографував з вбудованим спалахом – то часто виходили закриті очі, причому на наступних фотографіях вони вже знали і закривали очі). Вирішив поки-що купити якийсь дешевий спалах, подивитись, що і до чого. Вибір припав на китайський спалах Yongnuo 560-II.

Спалах простий, (бюджетний – 52 $) не підтримує TTL (на жаль, в лінійці Yongnuo нема спалахів з підтримкою TTL для Pentax), але за декілька днів навчився у 80% випадків підбирати правильну потужність спалаху. І на даний момент режим М – це єдиний режим, який я використовую. Крім цього режиму є ще режими S1 i S2 для дистанційного управління і режим M (багатократний спалах)..
Одразу для спалаху взяв 4 потужні акуми – Sanyo Eneloop 2500 mAh

За такі гроші (і з такою якістю) спалахом задоволений, але в бочці меду є ложка дьогтю.
Залізне кріплення на спалаху – це зло, ні не так – ЗЛО.
Одного разу прийшовши додому побачив дірку на фотоапараті. Фотоапарат з установленим спалахом впав на землю і спалах просто виламав гніздо, зробивши дірку у фотоапараті. Дякую майстрам, які за 330 грн все це зробили (замість пластмасової виламаної деталі поставили залізну).

Спалах Yongnuo 560-IIСпалах Yongnuo 560-II Ось що зробив спалах з моїм фотоапаратомОсь що зробив спалах з моїм фотоапаратом (якість погана, бо фотографував на телефо)

Теги: , , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

*