Куб Фішера Grand Circus Budapest у Чернівцях
Тра 04

Xiaomi MI Band MI Fit
Останнім часом стали дуже популярними девайси категорії фітнес-браслети, основною функцією яких є вимірювання кількості кроків зроблених за день і спалених калорій. Але мене зацікавила інша функція в даному девайсі, це “розумний” будильник, тобто будильник, який дзвонить у правильні фази сну. От через це я і вирішив собі купити фітнес браслет.

Зупинився на найпростішій моделі від китайського виробника Xiaomi. В магазині http://gearbest.com якраз була акція і браслет мені обійшовся в 10.54 $. Сам девайс дуже простий – 3 світлодіода (які показують рівень зарядки батареї і рівень виконання завдання на день) і більше нічого.
Xiaomi Mi Band Mi Fit
Зразу скажу, що з тією функцією, заради якої я брав він справляється не дуже, хоча тут може причина не у девайсі, а у мені, бо завжди, коли він вібрує, я хочу спати :) . Але в якості безшумного будильника (вібрацію на руці відчуваю тільки я, в той час, як всі решта навколо її не чують) працює супер.

Також браслет добре справляється з його основною функцією – “крокомірством”, хоча є і мінус – він також може “рахувати” кроки в машині і поїзді.

Спочатку на руці мені носити браслет було незручно, я носив його в кишені. Знайомий казав, що з кишені дуже легко його загубити, а у мене сталось якраз навпаки: тиждень поносив браслет на руці і загубив. Одягаючи рюкзак, я примудрився зачепити девайс і витягнути його з браслета. Пошуки його результатів не дали (ще й сильно спішив), знайшов його на тому самому місці через 6 !!! днів. Заодно і протестував браслет на вологостійкість, бо за ті 6 днів були дощі (один день навіть дуже сильний). Браслет працює :)

Та сама річ, яку я загубив
Xiaomi Mi Band Mi Fit

Теги: , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 2 для “Xiaomi MI Band MI Fit”

  1. 1. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    Напевне перехожі думали, що це кришка стиснута чи уламок якогось сінхрофазотрону, та й не чіпали. Перевага мінімалістичного дизайну.

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Та він удачно впав блискучою стороною донизу, я 2 рази шукав його і не знайшов, а наступного дня знайшов випадково.

*