Xiaomi MI Band MI Fit Meizu M2 Note
Тра 10

Grand Circus Budapest
В суботу гуляли з Вітьком на Гравітоні і я згадав, що десь тут проводить гастролі цирк. Пішли подивились на тварин (які відпочивали в клітках на території цирку), серед яких були леви (5 штук), бегемот, лами, верблюди. Вирішили наступного дня зводити нашого Вітю на циркову виставу. Розуміли, що справа нелегка, бо гіперактивній дитині важко висидіти 2-3 хвилини на одному місці, а тут майже 2 години.

Афіша цирку
Афіша цирку
Отже, в неділю йдемо на 15:00 в цирк (опущу деталі про те, як важко і з якими плачами ми туди добирались). В 15:04 ми біля каси цирку, але вона вже не працює, бо касирша і ведуча цирку одна і та ж особа. Але дядько, що перевіряє квитки, каже, що можна дати йому гроші і пройти. “Купуємо” у нього 2 місця по 200 грн і заходимо. Квитки коштували 150, 200 і 250 гривень за місце. Якщо різницю між 250 і іншими квитками ще можна було помітити, це “ВІП місця на пластикових кріслах” біля самої сцени, то яка різниця між 150 і 200 я так і не зрозумів (казав на вході дядько, що різні сектори). Ми вибрали собі місце в центральному секторі посередині (між іншим вільних місць було не так і багато).

Ми якраз попали на закінчення номеру клоуна і на сцену вивели слона. Я фотоапарат навіть не витягував, знімав відео на телефон. Вітя постійно відволікав мене, вдома подивився, що в результаті зняв 2 відео – одне на 3 секунди, друге на 5 секунд. :(

Після слона була гімнастка. Трохи покрутилась на обручі під куполом цирку.
Гімнастка
Гімнастка
Гімнастка
Гімнастка

Гімнастку змінив клоун, який спочатку жонглював 3 коробками, а потім влаштував інтерактив з учасником з залу.

Клоун
Клоун
Клоун
Клоун
Клоун

Суть завдання була утримувати в горизонтальному положенні коробки (розмір як блок від сигарет) і додавати по одній коробці. З другої спроби учасник справився із завданням.

Інтерактив із залом

Вітя майже увесь цей час вертівся на лавці, час від часу сидів тихенько, але тоді він дивився на телефоні “свинку Пеппу”.

Далі були танці і великий велосипед. це, напевно, єдиний номер, на який Вітя трохи дивився, як-не-як якась техніка :)

Танці
Велосипед
Велосипед
Велосипед
Велосипед

Потім був номер, пов’язаний зі сходом, спочатку танцівниці з підсвічниками (чи люстрами) на головах танцювали східні танці
Східні танці
Східні танці

А потім на сцену вийшли звірі, спочатку верблюди
Верблюд
Верблюд
Верблюди
Верблюди
Верблюди
Верблюд

А згодом зебри і лами
Тварини
Зебри
Зебри
Зебри

Потім вибігли поні і почали намотувати круги по арені цирку, єдине відео, яке я зняв – саме з поні
Поні

Закінчувала програму першої частини бегемотиха
Бегемот
Бегемот
Бегемот
Бегемот
Бегемот

Далі був антракт, діти фотографувались на верблюдах, слонові, поні, працівники цирку огороджували залізною кліткою арену (бо мали бути леви), а ми з Вітею як ті поні намотували круги навколо арени, потім ходили сходами вгору-вниз, потім всередину цирку і назовні. Купили пропелер що світиться різними кольорами з надією, що він трохи заспокоїться і досидить цирк до кінця.

Почалась друга частина, був виступ левів. Ведуча в антракті разів 10 (якщо не більше) казала, що заборонена відео- і фотозйомка і що це небезпечно використовувати спалахи для хижаків. Ну я і нічого не сфотографував. Хоча треба було сфотографувати (бо спалах я ні разу не використовував, та і нема змісту його юзати, якщо відстань більше 10 метрів, але багато людей в першій частині на телефон фотографували зі спалахом :) ).

Було всього 5 левів і одна левиця. Леви виконували команди чітко, але левиця дуже сильно показувала свій норов – гарчала і розмахувала лапами. Може це так і було задумано, але я помітив, що під час “розмови з левицею” до клітки підійшли 2 працівників цирку з ручними вогнегасниками (а з іншого боку вони певно завжди повинні бути на підстраховці). Для нас виступ з левами був заключним. Вітя почав плакати і кричати “додододододо” і ми пішли …. кататись на ескалаторі. Це ж набагато цікавіше, ніж сидіти в цирку і дивитись на тварин.

А це певно найяскравіший спогад Віті з цирку, китайський пропеллер, який крутиться і світиться (світився, зараз вже не дуже хоче світитись).
Пропеллер

Теги: , ,


Залишити коментар

*