Grand Circus Budapest у Чернівцях Прогулянка під Хом’як
Тра 11

meizu m2 noteВже пройшло 3 роки з того часу, як я купив Huawei G600 і після 2 років використання телефон почав “глючити” – постійно пропадав зв’язок з космосом мобільною мережею. В ремонті сказали, що тріснула плата (не дивно, бо Вітьок не один раз кидав той телефон).

Після недовгих пошуків вирішив взяти бюджетний M2 Note від китайської фірми Meizu. Ще давно чув, що вони роблять якісні телефони. Забігаючи наперед телефон мене не розчарував. Купував на aliexpres.com за 139.99$. В замовленні було вказано, що я купив “Быстрый корабль оригинальная Meizu M2 примечание”, але прийшов не корабель, а телефон. Всього-навсього на 4 дні не встиг телефон до Нового року, тобто в Україні він вже був 29.12, але в Чернівці попав тільки 04.01.

До самого телефону претензій жодних у мене не було. Спочатку було незвично, що одна кнопка на телефоні виконує дві функції (дотик – це “назад”, натискання – це “на головну сторінку”), але зараз звик і цей функціонал є дуже зручним. Також одним з мінусів вважав те, що слот на другу SIM карту і карту пам’яті комбінований – тобто можна використовувати тільки одне з двох. Але зараз нема жодної потреби використовувати другу сімку і в другому слоті працює microsd карта.

До оболонки Flyme були. Справа в тому, що на всі телефон Meizu ставить свою оболонку (суміш Android + IOS), яка збудована на ядрі Android з додатковими речами. Спочатку деякі речі дивували, як наприклад відсутність у меню пункту “програми”, а всі програми розташовуються на робочому столі (привіт айфонам)? але зараз мені навіть так подобається (якщо гарно все організувати по папках). Але в той же час “голий” Android на телефони Meizu встановити не можна. Так от є в даній системі деякі мінуси – основні з яких – це відсутність “з коробки” сповіщень на лок-скріні і можливість подивитись тільки 8 останніх запущених програм (оптимізація якась там), Також у мене були проблеми з автоматичним часом, система вибирала інший часовий пояс. Але з виходом Flyme 5 баги пропали, сповіщення на лок скрін додали, змінили режим перегляду запущених програм.

Телефон дуже сподобався племінниці і я їй замовив телефон і чехол до нього. І за іронією долі чехол прийшов першим, а телефон не прийшов взагалі, прийшлось відкривати диспут, чесний китаєць клявся, що телефон відправив, але телефон так і не прийшов. Тепер маю дуже крутий чехол :)

Чехол на Meizu M2 Note

Теги: , , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

*