Кон-Тікі Обнова-фест 2016
Чер 06

Ukrainian Gears сейф
Пройшов рік від того часу, як мені подарували трамвайчик. І знову у мене було день народження (неочікувано) і знову я замовив собі подарунок від Ukrainian Gears. Цього разу це сейф.

Але почати складати сейф швидко не судилось. День народження припав на великодні свята, на вихідних то в гості їздили, то ще щось, а в будні Вітя пізно лягав спати, то не було коли складати (а коли він не спить, то складати нереально).

Але в одну суботу я вирішив серйозно взятись за сейф (тим більше, що якраз вдень бачив його на Кобилянській вулиці на дні вуличної музики :) ).

І от в суботу вночі почав процедуру складання сейфа.
Складаємо каркас сейфа
Каркас сейфа

Далі скріплюємо стінки сейфа
Стінки сейфа

Далі ставимо маленькі штирки, щоб на них поставити зовнішню сторону сейфа. Набагато зручніше всі ці штуки ставити ще не на зібрані сторони сейфа.

Порада: деталі під .№ 68 ставте на ще не зібрані сторони сейфа. У мене пальці тоненькі, було важкувато, а у кого товсті – то взагалі нереально.

Зібрав 2.5 сторони і пішов спати, бо вже була третя година ночі. Міг би і швидше складати, але я паралельно, ще дивився фільм

Вранці (ну так не дуже, десь біля 10 години) продовжив, склав третю сторону.
Укріпив стінки сейфа от такими маленькими деталяями

І поставив сейфу ніжки.
Ніжки сейфа

Все з коробкою поки-що закінчено, переходжу до замка сейфа.

Не знаю, як правильно називається ця річ (язички, здається), але вона і буде основою замка.
Замок

Оці диски відповідають за код сейфу
Диски

Готовий блок, тут мене занепокоїла одна річ – один круг крутиться легко, інший навпаки туго, як би не їх вставлял, нічого не допомагає, ну нічого, певно воно так і має бути, подумав я.
Замок

Залишаємо цю деталь, далі по інструкції збираємо дверцята сейфа.
Одна частина дверцят

Друга частина

Шестерні
Шестерні

Ставлю шестерні на місце, фейл, поставив не з того боку :)

Переставляю

Ручка, за допомогою якої буде крутитись сейф

Ручка в дверцятах сейфа

Формую замок на дверцятах, шляхом кріплення замка, що склав раніше на дверцята. Тут у мене було найбільше проблем. Ну не так проблем, як вагань, чи все правильно я зробив, бо коли крутив замок сейфа крутився тільки один круг, а я думав, що мають крутитись всі 3. Старий знайомий з Києва таки підтвердив мої сумніви, почав дивитись уважно, знайшов баг – один диск вставив не тією стороною – поставив правильною, зараз крутяться тільки 2 диски, знову розібрав і помітив що на один диск поставив не таку маленьку детальку (в інструкції чітко пише, що треба № 49 а я поставив № 48). Нарешті тут уже все ок. І я згадав, що деталь № 48 я брав з запасних деталей (ще й тоді здивувався, чому так, подумав, може десь маленька загубилась, а все вірно, я просто не ту був взяв).

</p>
<p>Ставлю долар на дверцята.<br />
Долар<br />
6149–Долар–

Дверцята з доларом
Сейф з доларом

Йду спати, бо вже друга година :) (Сейф я можу складати тільки тоді, коли спить Вітьок).

В четвер перед роботою мав 30 вільних хвилин, то вирішив поставити дверцята. Перед тим перевірив декілька раз код сейфу ставив 872, а вийшло 761 (диски поставив правильно, трохи не так заклав ручку). Встановив дверцята на місце і поставив декоративні елементи на 2 сторони сейфа. З двома елементами були невеличкі проблеми – в кожному були 4 дірки, 2 крайні нормально попадали, 2 середні були зміщені на 1-2 мм, прийшлось ножем трішки обрізати. Елементи № 10, 13 і 17
Сейф
Сейф
Сейф

Ввечері вирішив “добити” сейф, тим більше, що там залишилось вже дуже мало деталей. Побачив, що деякі декоративні елементи вставив не тою стороною “візерунком” донизу, на функціонал це не вплинуло жодним чином, вирішив переставити, щоб було все по фен-шую.

Ставлю поличку у сейф. Набагато зручніше було би ставити поличку, коли дверцята ще не встановлені, а так завіси трохи заважають.
Сейф

І на останній сторінці я ніяк не міг зрозуміти, як вставити маленькі деталі № 4 і 5, аж поки не знайшов помилку, яку я зробив ще тоді, коли збирав дверцята. Одну деталь треба було зеркально розвернути. Але, на щастя, ці деталі, майже ні на що не впливають, бо вони міцніше кріплять дверцята до сейфа, але дверцята і так дуже добре прикріплені. (але вийшло чуть-чуть не по фен-шую). Я пробував розбирати дверцята, але завіси дуже важко знімати і є шанс їх поламати.

Останній штрих – 8 декоративних елементів, з’єднаних попарно зубочистками на дверцята сейфа. І знову камінь в город виробника – чому не зробити цей крок ще тоді, коли дверцята не зібрані, а так їх незручно ставити.
Готовий сейф

От і готовий сейф, прорізаємо дірку і сейф можна використовувати як копілку.
Готовий сейф
Гроші в сейфі
Мені складати сейф сподобалось більше, ніж трамвай. Незважаючи на деякі огріхи хлопцям (а може і дівчатам також) з Ukrainian gears тверда п’ятірка.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

*