Xiaomi MI Band 2 Маланка-фест 2017
Жов 13

Ангелівська домницяТак сталось, що в липні по справах (не дуже приємних) прийшлось побувати недалеко від Осмолоди – у Перегінську. І так, як у нас було трохи часу (десь півдня) і машина, то я запропонував махнути в Осмолоду, як-не-як близько. З планів у нас було подивитись на Осмолооду, пройтися в сторону Грофи або Молодої. По дорозі в Осмолоду в селі Гринькові дивлюсь якась табличка, кричу Романові “гальмуй”, читаємо Ангелівська домниця, 400 м, йдемо дивитись, що це таке.

Переходимо через річку Лімниця,
Лімниця

Ще одна табличка. Англійською написано “wood stove”, але я забув, як перекладається слово stove з англійської (соромно мені).
Табличка Ангелівська домниця

Дорогою в лісі зустрічаються квіточки

Квіточки
Квіточки

За лісом дорога повертає наліво і з дороги видніється сам об’єкт – домниця.
Ангелівська домниця
Ангелівська домниця
Ангелівська домниця

Збоку розташований стенд, на якому написана історія домниці.

Історична довідка

Ксеня всередині

Вигляд збоку
Ангелівська домниця, вид збоку

Всередині

Ангелівська домниця
Загальний вигляд</p>
<p>Повертаємось назад, сідаємо в машину і їдемо в Осмолоду. Прогноз погоди передавав суцільні дощі і зливи, але поки їх нема - то їдемо.<br />
Місцями хмари розходяться і видно гори навколо<br />
6722—-

Проїжджаємо поворот на маршрут на Грофу (карта була в багажнику) і їдемо далі. Я взагалі то думав, що Осмолода це вже кінець цивілізації (як Дземброня і Шибене), а виявляється що за Осмолодою ще довго йде дорога і ще є декілька сіл. Так ми доїхали майже в Дарів

Дарів

Дивлюсь на карту, тут йде маршрут на г.Горган, пробуємо йти на неї. Але через півгодини вертаємось до машини і їдемо додому.

ну і фотографія для Віті, тут ще донедавна (до 1990-х років) функціонувала вузькоколійка, рельси і один вагон залишились.

Теги: ,


Залишити коментар

*