Happy Birthday Вова Скелі Довбуша
Лис 18

Вчора переглянув цей фільм польсько-радянського виробництва 1987 р. Для мене цей фільм – це щось особливе, пам’ятаю, як маленькими хлопчиками ми дивились цей фільм у селі в кінотеатрі. В той час для нас 8-9 річних (відеомагнітофони тільки-тільки набували популярності – це вже пізніше були фільми про східні єдиноборрства і ніндзя) – це був культовий фільм (як зараз ) – тут і елементи фантастики, і елементи фільму жахів, і елементи еротики (тоді для нашого віку :) ). З задоволенням переглянув його, ностальгуючи за дитинством. Всім раджу його переглянути.

Коротко про суть фільму – 30 років тому Бернар Травен працював пілотом вертольоту в Індокитаї, його вертоліт збивають, він раненм добирається до буддистського храму, з якого викрадає їхню реліквію – голову змії, всередині якого знаходиться манускрипт з древніми письменами. Зараз він зустрічається з відомим польським професором, який зумів розшифрувати манускрипт і разом вони відправляються у Тибет шукати зброю майбутнього. Але не все так гладко відбувається, як вони того бажають. Далі розказувати не буду, краще перегляньте фільм.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 3 для “Закляття долини змій”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    ага, таких фильмов больше не снимают, таких игр больше не делают, таких альбомов больше не записывают ))

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Все роблять, але зараз цього багато, а тоді перед розвалом СРСР – був один такий фільм ;)

  3. 3. ЯрославNo Gravatar Сказав:

    ой да! спочатку не згадав шо за фільм ти дивився, от тільки тепер до мене дійшло))))). Так, досить гарне кіно)). Воно мені також подобається.

*