Дифури і матан через аську Клієнт харашо платіть
Гру 17

Сьогодні побачив, що Укртелеком поміняв тарифи – зараз можна за 100 грн взяти 1Мбіт / 512 Кбіт.
Вирішив поміняти, зайшов у тарифні плани. Сайт сьогодні укртелекома грузиться досить довго – напевно всі ринулись міняти і їхні серваки не витримують.
“План довго мінявся”, аж потім кинуло таку помилку:
1. XML parse error
XML:
DB Error: unknown error
Code: 1114
Description: The table ’sites_stat’ is full
SQL: INSERT INTO sites_stat (ip, site_id, lang_id, section_id, str_field) VALUES (’91.124.27.25′, ‘1′, ‘1′, ‘58′, ‘dtarif_init_groovy,/group_wide/dsl_init/,,,/group_wide/dsl_init/dtarif_init_groovy/,58,Управління,priocom,,,,,58.gif,’)
Обновивши сторінку до помилки переповнення таблиці дало ще іншу помилку

Залогінитись неможливо – кидає помилки.
1. DB Error: no database selected
Code: 2013
Description: Lost connection to MySQL server during query
SQL: SELECT ss.id, ss.alias, ss.path, ss.c_img, ss.panel, ss.contract, ss.card, ssd.name FROM sites_structure ss, sites_structure_desc ssd, sites_structure_access ssa WHERE ss.site_id=’1′ AND ss.parent_id=’0′ AND ss.hidden=0 AND ss.status=1 AND ssd.section_id=ss.id AND ssd.lang_id=’1′ AND ssa.section_id=ss.id AND ssa.user_group_id IN (0, 1) ORDER BY ss.position ASC
Так що зміна тарифного плану поки-що відкладається.
І як на мене грамотніше було би заюзати в цьому запиті 2 INNER JOINa, ніж щоби писати куски у WHERE, хоча результат один і той самий буде.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 5 для “Заповнена таблиця на сайті Укртелекому”

  1. 1. MustangUANo Gravatar Сказав:

    195.5.46.47/ua/

    Міняй наздоров’ячко :)

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Так не можна

  3. 3. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    У меня братан не может тоже поменять, пишет что неверный пароль, тогда как он его не менял )

  4. 4. The LexNo Gravatar Сказав:

    Схоже в них статистика внутрішня не була розрахована на таку кількість логінів. :) Я сам ці дні декілька разів “боднувся” об цю табллицю, а оце сьогодні десь за десять на першу ночі залогінився “аж зі свістом”, усе що треба поміняв (мені здається що з минулого року вони всередині щось понакрутили – було наче не так) – і оце тепер вже сьогодні поопівночі маю отримати свій мегабіт. Так що раджу виконувати цю процедуру трохи пізніше 12-ї ночі – з півгодинки “про всяк випадок” гадаю буде досить.

    Якщо забув пароль – треба дзвонити у місцеву службу підтримки і просити “скинути” – мені пощастило, я з минулого року записав, як виявилося, пароль. Справа в тому, що “скинути” пароль питання просте – але зараз додзвонитися у службу підтримки… принаймні у Києві це, схоже, неможливо: залязна баришня просто повідомляє “зараз усі зайняті – дзвоніть пізніше” – і кидає слухавку, хоча раніше вона включала музичку і відраховувала скільки ще хвилин залишилося чекати.

    А інет у ОГО! справді гарний!

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Сьогодні вже все ок.
    Пароль я не забував.
    Переключився, але не знаю, чи буде щось з цього, бо півроку тому казали, що моя підстанція більше 512 не дасть, надіюсь, що вони там щось поміняли, що може бути 1Мбіт.

*