ТіК – народний тур Кукул. Частина 1 – прогнозована
Тра 07

tatonka_termosЗимою під час катання на лижах і під час одноденної мандрівки Горганами думав, як би це добре мати термос, щоби попити гарячого чайку. І мені на ДН Валя подарувала термос Tatonka Hot&Cold 1.0L – чому саме він – чув багато позитивних відгуків, як про фірму, так і про цей термос. Потестити можливості ще не мав – зараз тепло, хіба що в холодильник засунути.

Теги: , ,


Залишити коментар

Коментарів: 6 для “Термос Tatonka H&C Stuff 1,0 л”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    клево ) а вес невелик?

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    520 г пишуть.

  3. 3. lobsterNo Gravatar Сказав:

    Ну и как термос в деле? Стоит ли покупать или может есть что посоветовать?

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    2 lobster – задоволений цим термосом на всі 100%, брав і восени, і взимку термос – восени 10 годин кип’яток тримав (поки не випили), інших порадити не можу, тому що юзав тільки цей термос.

  5. 5. ВладимирNo Gravatar Сказав:

    один из лучших термосов, что я когда либо использовал за такие деньги. Конструкция неубиваемая и очень простая. Но есть один недостаток: очень мягкое и тонкое дно термоса, которое очень легко мнется, если немного неосторожно поставить на неровную поверхность (мой весь во вмятинах).

  6. 6. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    @ Володимир
    Згоден на 100% – термос класний, кипяток довго тримає, зимою і в поході, і на лижах виручав, на рахунок дна – аналогічна штука є 2 вмятини – навіть не знаю, звідки вони там взялись.

*