Лазещина – Говерла – Заросляк Кеш в CodeIgniter. Частина 2
Лис 02

Давно вже відома ця фраза, але наша Укрзалізниця з кожним днем підтверджує її. Після походу на Говерлу наступного дня їхав у Чернівці, спочатку думав їхати автобусом, але глянувши на сайті Укрзалізниці, що о 17:08 йде московський поїзд, вирішив поїхати ним. Тут я помилився, бо в розкладі була примітка, що він їде в цей час тільки по таких числах 31/10, 1,2,3,4/11-10. Але в той же час їхав приміський поїзд Коломия – Завалля з пересадкою у Заваллі на вижницький поїзд у Чернівці. Давно, ще коли був студентом їздив цим поїздом, вирішив і цього разу, що поїду цим. Купив квиток (до Чернівців !!!), сів у поїзд. Доїжджаємо до Завалля, по поїзду починають ходити чутки, що поїзда з Вижниці не буде, провідники пропонують їхати назад в Коломию, щоб там через годину сісти на поїзд Коломия – Чернівці (гроші з нас брати не будуть). Класно, не мають люди роботи – кататись холодними поїздами туди-сюди. А може це новий атракціон такий. Питання – нафіга продавати квитки до Чернівців і говорити, що поїзд буде.

Між іншим, днем раніше у Ворохті, коли запізнювався поїзд, нам спочатку сказали, що не знають, чи буде делятинський чекати на рахівський поїзд, правда потім уточнили, що точно буде чекати.

Також того дня грибники з Франківська розказували, що деколи ранковий поїзд Івано-Франківськ – Рахів відміняють. Оце було би класно – приїхали ми вночі у Франківськ, а поїзда нема, так що треба бути обережним і уточнювати (хоча його можуть відмінити і за годину до відправлення).

P.S. 30 хвилин тому показували по новинах, що Укрзалізниця підписала з Кореєю контракт про поставку швидкісних поїздів (до 160 км/год), мені одне цікаво, чи наші колії витримають ці поїзди.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 4 для “Наші поїзди найпоїздатіші поїзди в світі”

  1. 1. fuxxNo Gravatar Сказав:

    А я на цю сб планую тим нічним в сторону Рахова, о то буде засада як його відмінять, бо квитки на Франківська вже маю.

    Останній раз як йшли на Мармароси то таки дзвонили уточняли чи буде.

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Хе-хе і ми плануємо їхати в гори, але ще не знаємо чи в суботу зранку маршруткою, чи нічним поїздом, якщо б нічним поїздом – то можемо зустрітись. ;)

  3. 3. fuxxNo Gravatar Сказав:

    Їхали нічним до Микуличина а потім йшли до Татарова –
    http://doroman.livejournal.com/27306.html

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    А ми в останній момент вирішили поїхати автобусом до Ворохти, скоро і я напишу звіт про наш похід.

*