Garmin Oregon 300 Гостя з майбутнього
Гру 25

Garmin Oregon 300Після покупки нового навігатора знову виникла проблема з пошуком українських назв, що починаються на традиційно українські літери І, Ї, Є. У випадку з попереднім навігатором українську прошивку зробив maxboot (за що йому респект і уважуха). Трохи погугливши знайшов рішення цієї проблеми.
1. Щоб всі написи у навігаторі були українською мовами потрібно скачати файл звідси і закинути його у папку Garmin/Text, замінивши старий файл Russian.gtt (файл – це звичайна хмлка, так що кожен надпис можна змінити під свої забаганки).
2. На рахунок появи у “клавіатурі” Oregona українських символів потрібно зробити трохи складнішу процедуру.
Спочатку потрібно отримати файл updata.RGN для вашої моделі.Процес отримання цього файлу описано детально тут. Якщо вас лякають hex-редактори та командний рядок або ви не хочете проробляти всі ці маніпуляції, викладаю готовий файл updata.RGN для Garmin Oregon 300 (можливо його можна використовувати для інших моделей Орегонів, але перед тим, як обновляєте прошивку обов’язково зробіть резервну копію всіх даних).
Потім потрібно перевести навігатор у режим Garmin Spanner (Налаштування – Система – Інтерфейс), під’єднати до комп’ютера і, коли навігатор запитає, чи переходити у режим диска, вибрати ні.
Далі перетягуєте файл updata.RGN на файл Updater.exe (архів з ним можна скачати на сайті Garmin), чекаємо коли обновиться прошивка, виключаємо навігатор і вуаля – такі міста як Івано-Франківськ, Євпаторія чи Єнакієво можна знайти без проблем.

Нижче скріни з навігатора

МенюМеню КлавіатураКлавіатура МенюМеню КлавіатураКлавіатура

Теги: , , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

*