Це таки сталось. Codeigniter 2.0 вийшов вікнить … вікнить…
Січ 29

Rossignol EXALT X70Купивши лижі вирішив купити вже і лижні черевики – напрокат брати не дуже хочеться, та і якість їх м’яко кажучи не дуже. Почитавши в інтернеті, розпитавши знайомих пішов у магазин (в інтернет-магазині взуття купувати – ІМХО це лотерея) Екстрім, що на Кобилянській (цього разу попався толковий хлопець, а не так, як у випадку з пальником), підібрали модель Rossignol EXALT X70. Обійшлись мені у обійшлась мені у 1612 грн (-20% від 2015 грн).Рівень жорсткості 70 (крім цього є перемикач, за допомогою якого можна виставити рівань 60 – по дефолту так і є). 4 алюмінієві кліпси (радили не брати пластик, тільки метал). Більш детально про них тут. Маска моя скоро з Німеччини приїде – буде повний боєкомплект.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 7 для “Rossignol EXALT X70”

  1. 1. YurkooNo Gravatar Сказав:

    Ну що Тарас, поздоровляю ще раз. Ти не міг одним постом? :) Як я розумію про маску буде окремий пост і ми напишемо до нього десь за 20 коментарів :) )))
    Я жартую, все гуд…

    Ну що капці як капці. Те що нові то великий плюс, бо до тебе їх ніхто не розтоптував, бо там будуть жити тільки твої грибки, а не грибки всієї Франківської області разом з Киевом та Одессою, бо то реально зручно приїхати на Буковель чи десь ще, розпакувати свою снарягу і піти одразу кататися! А не штурмувати прокати. Але це ти все і так зрозумів.

    Ще тобі порада від Діда мороза – не давай в своїх черевиках кататися нікому, бо вони всі так зроблені, що на нозі ще доформовується колодка і якщо в твоїх черевиках ще покатаються Петро, Василь і Степан то у вас буде спільна колодка (не кажучи про братські колонії грибків) в черевиці, а тобі це зовсім не на руку на відміну від Петра, Василя зі Степаном – нехай рахуються, що ти жлоб і ідуть в прокат ібо нефіг. :) )))

    Я доречи в таких черевиках – приблизно таких по жорсткості і також россі – я в таких прокатав підряд 2 тижні на Буковелі (7 днів і потім ще 7 днів) і катався я з 9 до 21-00 кожен день і був дуже вдячний, що в мене саме мягенькі черевики – мої нозі від них порівняно не втомлювалися і мали запас сил, які я використовував поповній катаючи до 21-00 кожен день і ледве доповзав до ліжка – це був прекрасний час. Отже + твоїх капців, що ти в них маєш легесенько почуватись порівняно з якимись жорсткими. А зараз в мене Atomic M100 – з ними як нозі не тренуєш регулярно, то після 5 технічних спусків виючи згадуєш ті простенькі россі. В любому випадку ноги треба тренувати, ще дома, спеціальними вправами – присідання з палицями наприклад, ну там ще багато чого можна дома відпрацювати.

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Та лижі я ще купив раніше (вони просто в Коломиї були), а взуття думав, думав і надумав сьогодні зранку, а маска приїде мінімум за 2 тижні – так що звиняйте.

    На рахунок грибкової колонії – прикольно написано, розкажи більше про вправи вдома – мене це зацікавило. (И помедленее, я записываю :) ).

  3. 3. YurkooNo Gravatar Сказав:

    Присідання з палками (можна без черевиків).
    На кой хрен?
    1) Розвивати саме группу мязів, що працює на схилі при катанні (майже ту , бо саме та працює тільки на схилі, че спец тренажері).

    2) Відпрацювання правильної стійки і правильного ритму і це робиться тільки за палицями! На початку тренувань дома на підлозі, саме стійка і ритм важливіше ні ж группа мязів, коли ти вже катаєшся як біла людина, то це все для фіз форми робиться.

    Пояснювати як воно робиться тут в комментах не є дуже продуктивно. То краще треба показати – 1 раз. Як варіант юТюб там має бути. Але там не факт що правильно бо в ютюбі олені різні є. Коли то правильно то відчуваєш.

    Ще момент бажано це робити перед дзеркалом, хочаб на початку – щоб бачити який ти(ну не саме ти :) ) насправді рагуль і виправляти свій рагулізм.

    Я можу тобы показати. Є книга одна просмакувавши яку ти все зрозумієш – The all-mountain skier. Є перекладена на рос мову в неті. Там це все описано.

    Короче запитуй і тп. Бо без мат частини і розуміння основ гірськолижного спорту – ти будеш вічним чайником як і 99% наших співвітчизників.

  4. 4. YurkooNo Gravatar Сказав:

    Книга – http://www.rasc.ru/school/book/

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Я думав ти напишеш як правильно в квартирі з шафи спускатись і як їхати з кухні в кімнату :)
    А якщо серйозно – дякую за всі поради, на рахунок правильної стійки – чув від багатьох людей – що це основа основ, без якої не буде толку. Ну ми десь мусимо зустрітись – щоб ти показав, та і давно не бачились (можна організувати як колись Вова Осіпов – зустріч макс-маркетингівців). А книгу, скачаю по-любому і ознайомлюсь.

  6. 6. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    ну крут, теперь полный боекомплект :)
    мне знакомые дали попробовать б-у боты. правда пока не выбирался

  7. 7. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Мені перший раз також давали знайомі (Оля з Вітею), але у Віті 42 розмір, у мене 40 – трішки були завеликі, але туго затягнув і пішли. А ці – як на мою ногу зшиті. Чекаю ще на окуляри з Німеччини і шолом треба купити. Палиць нема, але я юзаю трекінгові.

*