Приватбанк мерчант Колода №7. Країна замків і фортець
Тра 02

Карти Унікальна УкраїнаУ Кам’янці-Подільському на фестивалі повітряних куль (на який ми так і не попали) купив ще 3 колоди гральних карт (всі виробництва Прикарпатської фабрики карт. Першою з них, про яку напишу – це колода карт “Унікальна Україна”, з матеріалів туристичної компанії “Унікальна Україна“. В колоді присутні і архітектурні об’єкти (замки, музеї, фортеці) і природні об’єкти, як рукотворного (заповідники і парки) так і природнього (печера, хребет Чороногора, водоспади) походження, які б могли структурувати, але не захотіли. І ще одне зауваження – замість карти-реклами – могли зробити запасну карту.

Критерій Оцінка Пояснення
Художнє оформлення 5 Кожна карта – це якісна фотографія об’єкту.
Інформативність 5 На кожній карті написано назву об’єкта, область де він знаходиться і короткий опис об’єкту. Якщо б додали карту України із зазначенням всіх об’єктів – було б ще краще. Але все одно максимальна оцінка.
Якість 5 Якісно зроблено – і карти, і коробка, і карта.
Структурованість 3 Структурованості, як такої нема – тільки карти кожної масті відрізняються кольором (хоча в грі це заважати не буде). Могли зробити поділ на регіони України (Північ, Південь, Захід, Схід) або (що ще краще) по типах об’єктів (архітектура, природа тощо)
Середня оцінка 4,5 Дуже гарна колода (така собі візитівка України), яку варто купити і за допомогою неї об’їздити всі місця, що там зображені.
Коробка від картКоробка від карт КартаКарта СорочкаСорочка Всі картиВсі карти

Теги: ,


Залишити коментар

*