Фестиваль повітряних куль у Кам’янці-Подільському Скеля Кінашки
Тра 02

samsung monte s5620Вирішив нарешті щось купити на заміну тимчасового (вже більше як рік, добре кажуть, що нічого немає більш постійного, ніж тимчасове :) ) Sony Ericsson T230 (якому вже десь в районі 7 років). Довго вибирав, спочатку дивився в сторону смартфонів HTC, потім дешевих примітивних телефонів а-ля Nokia 1100 (в таких телефонів одні плюси :) – дзвонить, приймає СМС, батарея довго тримає і не шкода покоцати десь в поході). Але реклама зробила своє – побачив спочатку по телевізору, а потім в розсилці Comfy телефон Samsung S5620 Monte, посидів декілька годин, почитав багато позитивних відгуків про нього і купив. Після 2 місяців користування телефоном – повністю задоволений ним. Шкода тільки, що GPS (неповноцінний A-GPS) підтримується тільки з google maps, було б добре поставити туди гарміновську прогу (але не можна). Хоча розумні люди придумали, як можна зробити, щоб телефон тягнув карти гугла не з нету, а з телефона (попередньо треба викачати їх). Скачав необхідний мені квадрат, спробував – класно, треба поставити на ніч і викачати всю Україну :) .
Один мінус – це навушники – вони постійно випадають з вух, або у мене маленькі вушні раковини :)

P.S. Декількома днями пізніше знайшов, що можна поставити нову прошивку (інструкція як ставити прошивку, але щоб працювала навігація потрібно ставити прошивку S5620MFJF1 ) на телефон, де підтримується навігація route 66 з прокладанням маршруту (але, здається автороутинг безкоштовний тільки перші 30 днів, а потім потрібно платити, карта ж безкоштовна повністю. Карту і голоси можна скачати через програму route 66 sync (правда там це називається купити за 0 євро). Цікаво, що карта досить детальна – з нумерацією будинків – знайшов навіть свій.

Хоча навігація на телефоні для мене є не дуже важливим чинником (так як маю повноцінний навігатор), але на всякий випадок нехай буде.

Теги: , ,


Залишити коментар

Коментарів: 2 для “Samsung S5620 (Monte)”

  1. 1. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    сподіваюсь, він надалі служитиме тобі без пригод та зауважень)

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Надіюсь, що буде служити, перше серйозне випробування він у мене вже пройшов, знову ж таки надіюсь, що більше подібних випробувань на його долю не випаде.

*