Колода №9. Фортеці та замки Західної України Колода №10. Прага.
Тра 18

Макс КідрукНедавно на радіо ЕРА FM почув інтерв’ю з Максом Кідруком. (я тоді ще подумав Кедруком). Він розказував про свої книги, про те як він подорожував Мексикою, які цікаві історії з ним траплялися. Мені захотілось почитати його книги, в той же день зайшов на “проспекті” в декілька книгарень, але ніде про такого автора ніде не чули (зараз знаю, що в “Букіністі” продають його книги). А як кажуть “книга – найкращий подарунок”, а 4 книги – то взагалі суперовий подарунок, то мені на день народження подарували 4 книги Макса Кідрука – “Мексиканські хроніки”, 2 тома “Подорожі до Пупа Землі” і “Навіжені у Мексиці”. Кожного дня після роботи я тільки і читав їх. Його книги – це подорож і гумор – суміш стилів Жюля Верна (яких я в дитинстві перечитав не один десяток), О. Генрі (буквально місяць перед цим слухав його mp3-твори).
З цих книг найбільше сподобалась перша його книга – “Мексиканські хроніки” – книга про здійснення Мрії – подорожі в цю країну. “Подорож до пупу Землі” – також цікава, але ІМХА “Мексика взула Рапа-нуї(острів Пасхи)”. А в 4 книзі – “Навіжені у Мексиці” (вона вже не автобіографічна) оповідаються кумедні історії, які трапляються з 2 авантюристами – Тьомиком і Максом. Історії дуже кумедні, але місцями здаються реальними і перебільшеними. Хоча “Навіжені у Мексиці” дуже смішні, але за моїми переконаннями також програли “Мексиканським хронікам”. Насамперед тому, що в хроніках описуються цілком реальні події від першої особи.
Коли купувались ці книги, то на empik.ua ще не було книги “Навіжені в Перу” – продовження пригод Тьомика і Макса в Перу. Зараз вже є в продажу, так що найближчими днями ця книга приїде до мене. :) Всім раджу – читайте Кідрука, не пожалкуєте.

Теги: , , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 8 для “Макс Кідрук – мандрівник-письменник”

  1. 1. РоманNo Gravatar Сказав:

    І я його читаю. Наразі дочитую Навіжених в Мексиці – гарно пише!

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Вже є навіжені в Перу, але ще не встиг купити, а як тобі “Мексиканські хроніки” ?

  3. 3. РоманNo Gravatar Сказав:

    Саме “Мексіканські хроніки” мені найбільш сподобалися. Хоча недавно, читаючи в потязі “Навіжені в Мексиці” я так реготав що на мене оглядалося пів вагона )

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ну я писав у пості, що в мене аналогічно – “Мексиканські хроніки” дуже сподобались, навіжені менше, але навіжені місцями дуже смішні.

  5. 5. НастяNo Gravatar Сказав:

    супер книга, читаю другу частину, вперше читаючи книжку сміялася в голос)))

  6. 6. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ага, гарні у нього книги, наступною книгою має бути техно трилер – цікаво, що там буде.

  7. 7. ОляNo Gravatar Сказав:

    А мені більше “Любов і піраньї” сподобалась. Хоча в нього всі книги класні. Я не фанат техно-трилерів, але з нетерпінням чекаю на вихід цієї книги.

  8. 8. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Мені найбільше сподобались “Мексиканські хроніки”, також чекаю на вихід нової книги (хоча не читав ще жодного техно трилера).

*