Світлофільтр Marumi DHG Super Lens Protect Перехідник М42
Чер 11

Los ColoradosЗараз уже пів третя ночі, а я пишу про те, як 10 червня в пабі Public, що знаходиться в торговельному центрі DepoT виступала одна з моїх улюблених українських груп – Los Colorados з Тернополя. Про запланований виступ я дізнався за тиждень з твітера (сам майже не юзаю його, деколи заходжу дивитись нові твіти від інших) – і тут раз така новина. Буквально місяць тому я говорив, що хотів, щоб у Чернівці приїхали Los Colorados i Ot Vinta. Так от перші приїхали, а другі мають бути завтра на Обнові. Виступ колорадських жуків я не мав права пропустити. Вперше я почув вживу їх на фестивалі Захід 2009 і там вони дуже сподобались. Дійство почалось приблизно о 8:20. Першими виступали молодий чернівецький гурт Viva Gazone – веселі хлопці, але драйвовості їм бракує. Одне, що було в них оригінальним – це музичний інструмент … ланцюг. :) Ще під час їх виступу я побачив у себе за спиною “лосколорадівців” – сфотографував їх, правда друга фотографія виявилось розмитою (витримка 1/30 була, ех). Підійшов до них, поздоровався і сказав, що вони круті чуваки. :)

Після Viva Gazone почали виступ колорадівці, прозвучали пісні “Зима”, “Осінь”, “Сведер Boys”, “Корова здохла” і ще декілька композицій. Забігаючи наперед, скажу, що за вечір прозвучали майже всі їхні пісні – не було тільки “Фігурки” і “Чемпіонів любві”. Крім їхніх композицій вони виконували ще пісню “Прекрасное далеко”, яка була саундтреком (хоча тоді такого слова ще не знали) до фільму “Гостя з майбутнього” і колаж з більше, ніж 10 пісень (попса, шансон, рок – вийшло дуже весело). Потім перерва і вони виходять вдруге, щоб порвати зал. “Помідори”, “Рілля в ілюмінаторі”, “Гітар, гітар”, ну і звичайно “Піаніно”, “Тьотя Люба” і “Hot n Cold”. На біс виконують “Guitar, guitar” і закінчують ще одним саундтреком до мультфільму всіх часів і народів (хто жив в СРСР) “Ну постривай”. Насамкінець вокаліст Руслан Приступа “пішов по руках”.

На жаль, з фотками трохи вийшла лажа, я ще не звик до нового фотоапарата і часто автофокус при поганому освітленні лажав і спочатку я це не помітив. Потім я частково юзав мануальний фокус, частково автофокус і фотки ближче до кінця виявились кращими. Як кажуть перший млинець вийшов трохи глевким – треба звикнути до фокусу і знати, коли автофокус, коли мануальний юзати. Можливо треба було змінити метод фокусування на точковий (але хотілось драйвувати також – часу було мало, буду дома пробувати в різних умовах тестити). Відео я не знімав зовсім.
Наступна проба буде на Обнові – постараюсь, щоб фотки були кращими.

P.S. raw рулить, майже всі фото витягувались з нього.
P.P.S. Хочу футболку з колорадським жуком.

Гра на ланцюзіГра на ланцюзі Los ColoradosLos Colorados Los ColoradosLos Colorados Моя любов :)Моя любов :)
Сергій 'Хуна' МасикСергій ‘Хуна’ Масик Ростислав 'Рослик' Фук (фото без обробки)Ростислав ‘Рослик’ Фук (фото без обробки) Ростислав 'Рослик' ФукРостислав ‘Рослик’ Фук Руслан ПриступаРуслан Приступа
Народ двіжуєНарод двіжує Ростислав 'Рослик' ФукРостислав ‘Рослик’ Фук Народ двіжуєНарод двіжує Майже як Флака з Rammsteina :)Майже як Флака з Rammsteina :)

Теги: , , , ,


Залишити коментар

Коментарів: 1 для “Los Colorados в Чернівцях”

  1. 1. aaaNo Gravatar Сказав:

    дякую сі.ті.нет

*