20 мбіт від Опенсвіт Маска Giro Score olive Green 68
Чер 18

Побачив на вулиці оголошення, що 18-19 червня на трасі Міжнародного спортивного центру “Суперкрос” відбудеться етап Чемпіонату Європи з мотоспорту серед юніорів. Так як живу недалеко і в суботу мав вільний час, то вирішив пройтись туди і подивитись на змагання, так як ніколи ще не бачив подібного. О 12:30 я вже був на місці, оплатив 20 грн за вхід (отримав квиток, програмку і плакат з мотогонщиком) і пішов дивитись змагання. В той час проходило друге вільне тренування молодшої групи (там дітям десь по 10 років) в класі 50 см3. Потім були ще декілька ще декілька тренувань і головна подія цього дня – кваліфікаційні тренування в класі 85 см3 – це дійство відрізнялось від попередніх – гонщики на своїх мотоциклах пролітали в повітрі – в районі 15 м, особливо запамятався спортсмен під № 48, як пізніше вияснилось – це Ростислав Войцицький і він займає перше місце в чемпіонаті Європи.

Цікаво було слухати, як глядачі (а їх було дуже мало) розмовляли серед собою, хто кого обігнав і на яке місце вийшов – мені було дуже важко орієнтуватись, запамятав тільки 3-4 спортсменів по кольору одягу. :)

Ще потішив дядько, який показував скільки кругів залишилось до кінця змагань і на фінішному колі розмахував чорно-білим прапором у клітинку – майже як на Формулі-1 :)

Деякі фото

На поворотіНа повороті ПольотиПольоти ПольотиПольоти ПольотиПольоти
Молоді учасники на стартіМолоді учасники на старті Залізні коніЗалізні коні Залізні коніЗалізні коні На стартіНа старті
Загальний вигляд трасиЗагальний вигляд траси Вперед до перемогиВперед до перемоги ТрасаТраса ВпередВперед
На поворотіНа повороті На поворотіНа повороті ПолітПоліт Фінішне колоФінішне коло
Тут щось явно не так з ваговою категорією :)Тут щось явно не так з ваговою категорією :) ПольотиПольоти ПольотиПольоти ПольотиПольоти
ПриземленняПриземлення На поворотіНа повороті На поворотіНа повороті

Теги: , , ,


Залишити коментар

Коментарів: 2 для “Чемпіонат Європи з мотоспорту серед юніорів”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    а когда-то там проводили этапы Чемпионата Европы 125 и 250, да этапы Чемпионата Мира на мотоциклах с колясками. Вот это было по-настоящему круто. Мы как раз в школе учились, бегали туда постоянно на эти соревнования!

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ага, цього тижня буде етап (кубка світу, чи кубка Європи, точно не знаю) – там будуть з колясками – до 650 см3.

*