Александров-ралі-2011 Wanted
Сер 21

IMGP6711Від знайомого недавно дізнався про такий магазин як dealextreme.com і вирішив зробити пробну покупку в цьому магазині. Зробив віртуальну картку Visa в Укрсоцбанку (між іншим, безкоштовно), законектив її до Paypal і зробив перше замовлення. Час від оформлння замовлення до доставки додому 23 дні. Вартість доставки з цього магазину по всьому світу безкоштовна, а деякі речі продаються взагалі за смішну ціну (чим і користуються бариги – якась китайська приблуда до айфона у нас коштує в 10 раз дорожче, ніж на dealextreme). Як для першого разу – то замовляв собі різні дрібнички, плюс знайомому чехол і плівку для ipada.

Список, що замовляв з лінками на цьому магазині і коротким описом лоту.
1. Пульт для фотоапарату Pentax k-r – у нас ціна на оригінал в районі 200 грн, тут 4.80 USD – пробував з фотоапаратом – все працює (хоча що там може не працювати – всього одна кнопка).
2. Туристичний ніж – на сайті було багато позитивних відгуків про нього – так і є – досить добротний і дуже гострий ніж (першого дня порізались ним вдома). Написано made in Solingen – хоча я впевнений на 100%, що made in China. Найдорожчий лот з цієї посилки – 8.44 USD.
3. Настільна гра Wanted – колода карт, з не дуже якісною паперовою упаковкою (якість самої колоди більш-менш нормальна). Правила тільки на китайській мові (але там правила елементарні, в інтернеті повно перекладів). Напишу окремо про цю настільну гру.
4. Ще одна настільна гра – Saboteur про гномів і шкідників. На відміну від попередньої – коробка нормальна, картам не вистачає яскравості, правила на 2 мовах – китайській (зразу попали в смітник) і англійській. Також напишу окремо про цю настільну гру.
5. Металеві дротики для дартсу – через пару місяців, після того, як я купив дартс стандартні дротики затупились і ними було важко попадати і я взагалі забив на дартс. Купив тут 3 металеві дротики за 3.20 USD
6. Головоломка Magic sphere. Колись давно тато купував різні головоломки типу кубика-рубика. Вирішив купити тут подібну штуку. Головоломка не дуже сподобалась і якість виконання не на висоті. 5.30 USD.
7. І останнє, що я купив і зараз не знаю, як заюзати – це Li-ion 2500 mAh акумулятори. До цього часу я не знав, що крім формату пальчиків АА і ААА є ще багато інших форматів, зокрема, ті, які я і купив – TR18650. 6.60 USD.

Якщо вас цікавлять покупки з Китаю – можливо вас зацікавить Поиск поставщиков в Китае.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 5 для “Посилка з dealexreme”

  1. 1. ДьомаNo Gravatar Сказав:

    а що товар вже прийшов? знаю що з холодною зброєю (ніж) можуть бути проблеми на митниці

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Давно вже прийшла, та то не є холодна зброя – а так собі – звичайний ніж. Я навіть і не знав, що можуть бути проблеми, якби знав, може би і не замовляв.

  3. 3. ДьомаNo Gravatar Сказав:

    та це супер, що прийшла. і собі замовлю ;)

  4. 4. vetooNo Gravatar Сказав:

    хотілось би дізнатися більш детальніше як прийшов товар (англійську знаю слабо тому на сайті не знайшов би умови доставки)
    курєром до дому
    до пошти
    чи кудась треба було йти

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    2 vetoo
    Я замовляв там уже декілька раз.
    2 рази йшов на пошту сам, а в більшості випадків приносять товар додому з пошти (безкоштовно).
    Доставка в Україну безкоштовна.

*