Wanted Бравоавиа
Сер 21

SaboteurSaboteur – це ще одна гра, куплена мною на www.dealextreme.com, знову ж таки, як і wanted призначена для шумної веселої компанії. Різниця між “китайською” грою і аналогічною російською – ціна менша в 2 рази і правила на англійській і китайській мовах (але правила гри знайти не важко). За правилами гри можна грати від 3 до 10 людей, але втрьох грати нецікаво.
Учасники в грі поділяються на добрих – гномів і злих – Saboteur’ів (шкідників). Поділ на злих і добрих проходить в закриту (щось подібне до мафії), коли роздають карти учасників. Після цього починається сама гра – задача гномів прокласти лабіринт від початкової карти до карти скарбів (всього є 3 карти, тільки в одній з них золото, в 2 інших – пусто), задача Saboteur’а не дати це зробити. Кожен гравець за один хід – може витягнути одну карту з колоди (при цьому викинувши свою), зіграти карту лабіринту або зіграти карту дії (цими картами можна блокувати або розблоковувати себе або інших гравців). Цікаво стає в середині гри – коли кожен гравець намагається вгадати, хто є хто (наприкінці гри це вже стає очевидним).
Залежно від кількості учасників гри зростає кількість саботерів (при 4 учасниках – 3 гноми і 1 саботер, при 5 – 1 або 2 саботери і 4 або 3 гноми і т.д, при 10 – 3 саботери і 7 гномів). Ми грали вчотирьох – тоді у нас завжди вигравали гноми і семеро – тоді у нас гноми завжди програвали (завжди випадало 3 саботери і 4 гноми). Оптимально – ІМХО 5,6,8 людей – тоді збалансована кількість гномів і саботерів.

Постовий. Якщо ви хочете виїхати за кордон – скористайтесь нашою програмою Work and Travel – можливістю працювати літом в США.

КоробкаКоробка Карти лабіринтівКарти лабіринтів Карти персонажівКарти персонажів Карти дійКарти дій

Теги: , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 2 для “Saboteur”

  1. 1. РоманNo Gravatar Сказав:

    Прикольна ігрушка, ми бувало цілий день вбивали компанію на неї

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ми останнім часом в Колонізатори і в неї шпіляємо, про Каркасон взагалі забули – вже і би продавав його.

*