Фотоприладдя з dealextreme.com Інтернет магазин взуття
Лис 20

kakerlakkenЩе одна настільна карточна гра (перед цим були Saboteur i Wanted), яку я замовив з dealextreme.com – Kakerlakken Suppe (суп з тарганів). “Сестрою” цієї гри – є гра Kakerlakken Salat (салат з тарганів), за правилами якої ми і граємо. Різниця між цими іграми тільки в “інгредієнтах” і, за правилами супу – треба чмокати і говорити “ммм”. Взагалі-то ця гра мені дісталась на шару – я замовляв її знайомим, а в Китаї щось напутали і прислали 2 таких гри.
Отже, правила “салату” (за правилами “супу” не грали ні разу). Роздаємо всі карти порівну всім гравцям. Карти 2 типів – звичайні карти і карти заборон (перекреслений овоч). Кожен гравець по черзі викладає карту на стіл зі своєї стопки і повинен назвати інгредієнт (гриби, перець, цибуля, морква), який там знаходиться. Якщо викладається карта заборони, то ставиться збоку – щоб всі її бачили.Здається все просто, АЛЕ є деякі особливості:
- не можна називати те, що було на попередній карті;
- не можна називати те, що назвав попередній гравець;
- не можна називати те, що зараз знаходиться на карті заборон (якщо вона є).
Хто помилився, забирає всю стопку зі столу. Хто перший позбудеться всіх своїх карт – той виграв.
Наприклад, гравець А виклав гриби і назвав гриби, гравець Б викладає гриби (гриби він не може казати, бо вони були перед ним), називає цибулю, гравець В ставить карту цибулі (цибулю він називати не може, бо попередній гравець її сказав, гриби називати не може – бо вони були перед ним). А якщо ще є карта заборони (наприклад перцю), то у гравця В тільки один правильний варіант – морква.

Теги: , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 2 для “Kakerlakken Suppe (Salat)”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    оборваный пост, где продолжение? :)

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Там останній кусок речення лишній.

*