Азаров і Google translate Бистриця – Гропа – Братківська – Чорна Клива – Чорна Тиса
Чер 24

hostgatorЄ у мене з колегою один сайт на хостингу Hostgator.com (це відомий американський хостер). Ну і недавно виникла проблема – у Paralels’і пропала менюшка і управляючі кнопки. Почекали день-два (ну всяке буває), потім я вирішив написати ticket. Але передумав, давай краще поспілкуюсь в чаті з саппортом їхнім.  В принципі догадувався, що на такому сапорті сидять люди не з дуже великими знаннями, але хоча б поверхневі знання вони би мали мати.

Шкода, що в мене немає повної переписки, тільки деякі фрази  Почалось з того, що перевірили дані кредитки. Тут ніби все ок, потім почалось цікаве. Запитали в чому проблема – я пояснив, що пропали пункти меню і всі кнопки в Paralels’і. Мене попросили уточнити, які саме (ну я по пам’яті назвав один чи два), запропонував, що я їм вишлю скріншот і вони зразу побачать, які є, яких нема. Напряму не можна.  Вони шлють на мило запит, я відповідаю їм із скріншотом.  “Що за .bin файл ти нам прислав” – пише саппорт. Кидаю лінк на dropbox зі скріншотом.  Відповідь супер – ну і яка проблема – пишу ще раз, що не вистачає пунктів меню.

Подальша переписка у мене збереглась, бо я кидав її в аську знайомому.

(12:452:05pm)Charles O.:One moment while i see what I can do.
(12:52:53pm)Charles O.:I apologize for the delay. Please allow me a few more minutes to get the answers you need. I appreciate your patience.
(12:53:11pm)TarasOk. no problem.
(12:53:43pm)Charles O.:Thank you
(12:58:29pm)Charles O.:Sorry this is taking a little while. I am still working on it for you.
(12:59:10pm)Taras:Ok, i’m waiting.
(1:00:47pm)Charles O.:Thank you for your patience.

Через 5 хвилин було питання, коли це сталось, а ще через 5 хвилин стандартна фраза.
Ok, I’m still working on it, just making sure it hasnt been like this for awhile.

І через наступних 5 хвилин фінальний акорд
Ok I submitted a ticket to have our Admins look into this. It is a known buck but they have to fix it server side. Your ticket number is ****** and you should receive an email shortly with more details

В результаті від старту чату до закінчення пройшло 52 хвилини. А я ж міг сам створити цей тікет. Добре, що в цей час я займався іншими справами і відволікався на пару хвилин, щоб написати індусу, китайцю працівнику саппорта. В результаті через 10 хвилин адмін все пофіксив.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 1 для “Hostgator support”

  1. 1. SerjartNo Gravatar Сказав:

    Лол, підтримка така підтримка. Колись при перенесенні домену, один чувак в мене тричі запитував код трансферу з періодом в декілька хвилин. ))

*