Шибене – Ясіня. День перший. Plantronics audio 955 Wireless
Лис 01

Недавно ми повертались з походу Боржавою (про це я напишу трохи пізніше, а то часу не вистачає) і їхали потягом Львів – Чернівці. В поїзді температура була в районі 30 ° C. Провідники відповідали, що включили опалення і вікна відкривати заборонено, бо настав зимовий період. Причому 2 дні тому, коли дійсно було холодно у приміському потязі Стрий – Ходорів, то опалення не вмикали (певно, ще не наступив зимовий період). Вирішив поставити запитання на офіційному сайті Укрзалізниці.

 

Через 9 днів прийшла відповідь, Повна переписка нижче

Питання
Добрий день, скажiть будь ласка, чому 21.10.2012 в поїздi Львiв-Чернiвцi (608) температура повiтря перевищувала 30 градусiв за Цельсiєм. На нашi прохання ( i прохання пасажирiв половини поїзда) вiдкрити вiкна чи зменшити температуру нам була дана вiдповiдь, що почався зимовий сезон i все – вiкна вiдкривати не можна.
Чому, у нас зимовий сезон наступає по числах, а не вiдносно навколишньої температури.
В той же час у електричцi Стрий – Ходорiв 19.10 була темпратура +5 за Цельсiєм.

Відповідь
Шановний п. Тарасе !
Ваше звернення на адресу вiртуальної приймальної Укрзалiзницi з приводу порушення температурного режиму у поїздi № 608 сполученням Львiв – Чернiвцi 21.10.2012 розглянуто керiвництвом пасажирської служби. У поясненнi начальник поїзда стверджує, що скарг вiд пасажирiв на порушення температурного режиму та роботу поїзної бригади пiд час рейсу не надходило. Записiв у книзi скарг та пропозицiй за зазначений рейс немає. Оскiльки у зверненнi не вказано номера вагону, у якому Ви їхали, провести бiльш детальний розбiр немає можливостi.

Як кажуть гнила відмазка також відмазка. І причому тут номер вагони, якщо жара була у цілому потязі. Наступного разу буду вимагати книгу скарг і пропозицій, хоча я сумніваюсь, що мені дадуть її.

Сьогодні на сторінці укрзалізниці у Facebook залишив коментар про особисту моторису начальника Львівської залізниці – то відповідь отримав через 3 хвилини.

Теги:


Залишити коментар

Коментарів: 5 для “Укрзалізниця, така Укрзалізниця”

  1. 1. ИринаNo Gravatar Сказав:

    Рік тому зіткнулася з подібною проблемою, але все ж нам вдалося вмовити провідника відкрити вікна, після того як одна жінка втратила свідомість

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Це все називається “Покращення життя вже сьогодні”, між іншим з 1 січня планують вводити іменні квитки – з спекулянтами хочуть боротись.

  3. 3. EsoterikNo Gravatar Сказав:

    Сауна у вагонах страшенно дратує. Як впливати на провідників? А коли починаєш сваритися із провідниками, таке враження, що усім нормально їхати, а тобі одному то треба… :(

  4. 4. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Ну у нас піввагона протестувало проти цього “температурного режиму”, але настала зима – все “зимовий режим”. І наступного разу треба вимагати книгу скарг (хоча я сумніваюсь, що вона десь існує).

    От порівняти наші вагони і чеські (або словацькі) це небо і земля, там тепло і ти можеш регулювати температуру у вагоні.

  5. 5. Осіння Боржава – Воловець – Подобовець – Шипіт – Великий Верх – Плай – Стій – Плай – Воловець » yAnTar блог - про подоро Сказав:

    [...] А вікно відкрити не можна – зимовий сезон як-не-як (тут я писав про відповідь Укрзалізниці на рахунок даної ситуації) . Як сказав Вова “те що в [...]

*