TaoTronics TT-BH03 Зарядний пристрій Technoline BC-700
Кві 10

Black mirrorНедавно подивився 2 сезон серіалу Чорне зеркало (Black mirror). Сам серіал – це 3 серії, які жодним чином незв’язані між собою, але в кожній серії звертається увага (і частково висміюється) на сучасний стиль життя. Також багато уваги присвячено новітнім технологіям.

В першому сезоні мені найбільше сподобалась 2 серія, сюжет якої розгортається в майбутньому, де всі люди працюють на “велосипедах”, генеруючи електроенергію, за яку можна купувати різні віртуальні речі. Цей фільм – сатира на соціальні мережі і на різні шоу а-ля “3 хвилини слави”. Також показують те, як все купується в нашому житті.
Перший фільм (про прем’єр-міністра і викрадення принцеси мені) мені не сильно сподобався, а третій – більш-менш

Другий сезон (ІМХО) набагато цікавіший за перший, тут всі 3 серії дуже сподобались.
1 серія – “Скоро повернусь” про те, як віртуальні речі заміняють в нашому житті реальні. В головної героїні помирає хлопець і вона реєструється на сайті, за допомогою якого можна спілкуватись з померлими людьми. Сервіс, використовуючи всю наявну інформацію з мережі імітує поведінку і звичку померлої людини. Спочатку героїня тільки переписується зі своїм віртуальним хлопцем, потім спілкується, а пізніше замовляє живого клона. В цій серії висміюється наша залежність від соціальних мереж і те, як віртуальне життя поступово замінюється на реальне.

2 серія – “Білий ведмідь” (як і в першому сезоні найбільше сподобалась саме 2 частина) для мене взагалі стала розривом шаблону. Особливо її закінчення – таке несподіване, що просто капець, тому і не пишу про неї. ЇЇ треба подивитись обов’язково. Серія висміює теле-шоу в режимі реального часу а-ля “Дом, Дом 2″.

3 серія – “Момент для Уолдо” – особливо актуальна зараз (в передвиборчий час) показує те, як можна розкрутити будь-якого політика (навіть неіснуючого мультиплікаційного персонажа – ведмедика Уолдо).

UPD. Вже вийшов 3 сезон – але поки-що неповноцінний, а тільки 0 серія – про 2 людей, які на Різдво обговорюють, що зробили поганого (в основному) в своєму житті. Класне продовження перших 2 сезонів, з нетерпінням чекаю наступних серій.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

*