Tenga.gen Палатка Fjord Nansen Veig III
Лис 07

Вчора мій свояк приніс телефон, який йому дав знайомий – Nokia N95. Правда телефон був без задньої кришки і з розбитою батареєю. Наскільки я знаю – Nokia N95 – досить непоганий телефон. Почав шукати, де можна придбати батарею до нього. Знайшов, але батарея на рисунку і батарея від телефону досить сильно відрізняються, подивився уважніше – на батареї гордо красується слово NOKLA. (4 буква – ел). Спритні китайці зараз підробляють все, що можна. Почав порівнювати цей телефон – з рисунками оригінальної Нокії. Різниця тільки в тому, що слайдер висувається тільки в одну сторону і китайський телефон може працювати з 2 СІМ картами. Пізніше уже знайшов в неті багато сторінок зі згадуванням про такі телефони, а також про інші – NOKAN, Flying, Cool Mobile Phone, CECT, ROLEX і т.д.Спочатку були Adibass, Reebak i Ponasowic, зараз NOKLA, а що потім – Oudi, BNV i Mersedec.

Загальний вигляд телефонуЗагальний вигляд телефону Nokia N95 - наклеєноNokia N95 – наклеєно Bluetooth - також наклеєноBluetooth – також наклеєно Батарея здає конторуБатарея здає контору

Теги: , ,


Залишити коментар

Коментарів: 8 для “Nokla N95 – made in China”

  1. 1. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    китацы делают давно копии айфонов и псп 3 :)
    это самый крутой народ. он делает все

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Я в курсі, але ніколи не стикався з ними.
    На аукціонах знайшов цей новий телефон в Україні від 120 баксів (тут є ГПС, камера, 2 СІМ карти), яка тоді його собівартість ?
    На рахунок того, що найкрутіший народ – скоро у всьому світі будуть тільки китайці і індійці.

  3. 3. tivasykNo Gravatar Сказав:

    2yantar
    а от собівартість його майже не відрізняється від собівартості оригінальної nokia.

  4. 4. SHRAJKNo Gravatar Сказав:

    у моєї знайомой НОКЛА (є або вже була). Ніби наворочена (дотиковий екран і т.п.) але щоб та зараза на той дотик відреагувала треба було постаратися))))

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    2 SHRAJK:
    Все інше нормально працює ?

  6. 6. NinuNo Gravatar Сказав:

    Я пользуюсь Nokla N95 уже больше года(но выглядит он немного иначе чем на представленных здесь фото) и вполне довольна(touch-screen,2 симкарты,2 батареи,2 камеры,мр3 плеер,радио,а звучание и громкость вобще супер)!Кстати,в Индии,телефоны китайского производства такого типа есть наверно у каждого второго.Их цена там от 400 гривен(за новый телефон).

  7. 7. VITALNo Gravatar Сказав:

    А можна десь у придбати батарею до цієї китайської підробки нокії Н95?

  8. 8. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Мій свояк десь біля тижня шукав батарею до цього телефона, а потім забив (сам телефон був розтрощений і не факт, що він працював би з новою батареєю).
    А так – думаю на ebay.com можна купити без проблем.

*