Колода №7. Країна замків і фортець Фестиваль повітряних куль у Кам’янці-Подільському
Тра 02

Карти 17 століттяІ ще одна колода, яка була куплена під час відвідин Кам’янця-Подільського. Карти присвячені 17 століттю, а саме воєнному устрою тих часів. Персонажі кожної масті зростають у “вазі” відповідно до ваги карти – від селянина з косою до Богдана Хмельницького, від жовніра з сокирою до Владислава IV. Карти від шістки до десятки – зображають персонажа з певного роду військ, валет, дама і король – персоніфікованих реальних осіб. Туз – герб відповідної держави тих часів.

 

Критерій Оцінка Пояснення
Художнє оформлення 5 Дуже гарно оформлені, в нарисованих персонажах легко впізнаються реальні історичні персонажі.
Інформативність 4 Кожна карта підписана, крім того на карті-рекламці є дуже коротка інформація про вальтів, дам і королів всіх мастей.  Занадто коротко.
Якість 5 Жодних претензій.
Структурованість 5 Кожна масть відповідає за певну тогочасну державу – піки – Османська імперія, трефи – Річ Посполита, бубни – Московське царство, черви – Військо Запорозьке. В кожній масті персонажі на картах згруповані по зростанню – від шістки до короля. Туз – герб.
Середня оцінка 4.75 Одна з кращих колод в колекції, був би детальніший опис персонажів – була б максимальна оцінка
Коробка від карт (титульна сторона)Коробка від карт (титульна сторона) Коробка від карт (задня сторона)Коробка від карт (задня сторона) КартаКарта СорочкаСорочка
Всі картиВсі карти

Теги: ,

Читайте також:

Залишити коментар

*