Explorer 7 Portable Дністер
Чер 25

ГаманецьПісля відпочинку на Дністрі з Чернівець в Коломию добирались поїздом Чернівці-Москва. Доїхали нормально, а дома помітив, що забув гаманець в поїзді. Грошей багато там не було, але були 2 пластикові картки і ще деякі речі(мої записки, різні візитки). Не хотілось втрачати їх, а також не хотілось ходити по банках анульовувати ці картки. Подзвонив до чергового по вокзалу в Коломиї, попросив, щоб зв’язались з Івано-Франківськом.

Сказали, що зв’яжуться, передзвонивши пізніше, мені сказали, що не могли зв’язатись, бо чергового по вокзалу у Івано-Франківську не було, а поїзд уже поїхав далі (з іншими станціями вони зв’язатись не можуть). Втративши надію на повернення гаманця, я ліг спати. Але не зміг заснути і сів за комп’ютер шукати номер телефону Львівського вокзалу. На сайті Укрзалізниці не знайшов. І як завжди у пошуку виручив Google. Знайшовши номер телефону чергового по вокзалу, зателефонував, відповіли, що запитають провідника і щоб я ранком зателефонував ще раз (поїзд прибуває у Львів біля 5 години ранку), але зауважили, що шанс на його повернення практично нульовий.
Ранком, зателефонувавши у Львів,мені відповіли, що гаманець у провідника і у вівторок я зможу його забрати в Коломиї.
Ось так мій гаманець подорожував до Москви.
Дякую провіднику 12 вагона поїзду Чернівці-Москва і жінці, яка знайшла гаманець і дала провіднику (на жаль, прізвища жінки не знаю, а прізвище провідника прочитав на бейджику і забув :( ).
Все таки світ не без добрих людей.

Теги: ,


Залишити коментар

*