Жеребкування Ліги Чемпіонів Залізний Порт
Вер 01

Тут можна встановити новий браузер. Натискаємо кнопку встановити, приймаємо ліцензійну згоду і браузер починає встановлюватись. Встановлюється він у папку C:Documents and SettingsName_UserLocal SettingsApplication DataGoogleChromeApplication. Важить 46,2 Мб. При першому запуску пропонує імпортувати дані з Файрфокса, що приємно. Інтерфейс – в стилі Google, просто і нічого лишнього. Основними елементами браузера є закладки, які можна тягати всюди. Меню як таке відсутнє, є 2 кнопки, при натисканні, на які випадають контекстні меню, де можна змінити налаштування, подивитись

історію переглядів і т.д.

Цікаво реалізована домашня сторінка, вона зроблена не так як у всіх браузерах (це ж Google – робити краще як у всіх). В Chrome домашня сторінка містить список всіх найчастіше відвідуваних користувачем сайтів, що є, насправді, дуже зручним. Замість того, щоб шукати потрібну сторінку, можна відкрити браузер і зразу побачити список часто відвідуваних сторінок.

Швидкість роботи Chrome помітно вища, ніж у інших браузерів і не залежить від кількості відкритих вкладок, як у інших браузерах.

Є в Chrome і режим інкогніто – для тих, хто не хоче “світити” свої дії в мережі, в цьому режимі браузер не записує дії користувача.

Контекстне меню набагато коротше, ніж у Firefoxa. Цікавий останній пункт меню – Перевірити елемент. Якщо клікнути на будь-якому елементі сторінки на цей пункт, то відкриється ДОМ-дерево сторінки, аналог закладки Inspect у Firebug.


Але це тільки БЕТА версія і є деякі недоліки, зокрема існує версія тільки під Windows, браузер ніяк не реагує на лінки на електронну пошту, відсутній прогрес-бар завантаження сторінки. Але Google заявляє, що це тільки БЕТА реліз і всі ці функції будуть реалізовані (і ще багато іншого) в наступних версіях. Так що будемо чекати і вірити.

І ще накінець, не знаю, як в інших мовах, але мене насмішило слово Двигунець у налаштуваннях браузера (цікаво, чи буде щось на кштала Firefox зіткнувся з проблемою та впав :) )

Якщо вам потрібно сайт, що підтримує не тільки Google chrome, але й інші браузери – звертайтесь до нас – разработка сайтов минск – зробимо сайт будь-якої складності.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 4 для “Google Chrome”

  1. 1. AkceptorNo Gravatar Сказав:

    Мені сподобався ще вбудований “диспетчер задач”, з якого можна закрити внутрішні модулі браузера. Класно так: флеш-плеєр зупинив – і одразу всі флешки замінилися на такі прикольні іконки “мертвого пазла”.
    І реально дуже швидко працює

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Настає ера панування Google: пошуковик, google maps, android, chrome

  3. 3. День народження Google » yAnTar блог Сказав:

    [...] Ось таку симпатичну картинку можна спостерігати сьогодні, зайшовши на сайт Гугла.Сьогодні монстр пошуку відзначає свій 10-літній ювілей. За 10 років від заснування капіталізація Google cягнула близько 146 мільярди доларів (перша інвестиція в компанію складала 100 тис. $). А починалось все в далекому 1997 р., коли 2 студенти Ларрі Пейдж і Сергій Брін зареєстрували домен google.com. 7 вересня 1998 р. запрацювала пошукова машина. Зараз гугл це набагато більше, ніж пошукова система – google має зараз дуже має багато різних сервісів, зокрема революційний в свій час google earth. Google не стоїть на місці, він постійно завойовує нові сфери впливу, взимку минулого року анонсував мобільний телефон на базі своєї ОС, в серпні цього року випустив свій браузер Chrome. [...]

  4. 4. ВіталійNo Gravatar Сказав:

    Як непомітно браузер з бета-версії перейшов в топ по популярності

*