Boulder Dash Sonic Balaclava Outdoor research
Лис 24

AverTV-BoxW9-PlusНа днях прикупив собі ТВ-тюнер, а то вже замучило шукати кожного тижня канали в неті, коли футбол, а так з тюнером – жодних проблем. Тим більше, що ще й по акції підключився до кабельного ТВ (КТМ зараз дає 62 каналів за 15 грн в місяць). Чому саме цей тюнер – внутрішній не хотів, бо деколи є потреба на інший комп’ютер тюнер перекласти. Довго вагався, чи брати окремо тюнер + монітор, чи монітор з інтегрованим ТВ-тюнером. Зупинився на окремому варіанті. До тюнера претензій нема жодних, тільки не знаю для чого йому підставка – дуже він нестійкий, нехай краще лежить і відпочиває.

Теги: ,


Залишити коментар

Коментарів: 5 для “AverTV BoxW9 Plus”

  1. 1. RomanSovaNo Gravatar Сказав:

    Тюнер це круто як не крути, особливо для справжніх задротів яким влом відходити від компа шоб повтикати Телик

  2. 2. SerjartNo Gravatar Сказав:

    Колись також мав тюнер від авермедія. Згодом продав бо нічого толкового не було по зомбоящику. Я полюбляю документалістику, а в приватний будинок дискавері по кабелю не протягнеш, ну тільки що супутникове ставити.

  3. 3. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    @ RomanSova – я не є задротом і у мене в хаті немає телевізора, та і для чого в хаті купа моніторів, якщо можна просто тюнер підключити до вже існуючого.

    @ Serjart – ну в основному дивлюсь спорт, новини і звичайно, що документалістику – зараз за 15 грн (там в них акція, через півроку буде ціна 61 грн) в місяць маю більше 60 каналів, в т.ч. – Discovery, Discovery Science, Discovery Travel, Discovery world, National Geographic, Animal Planet.
    Між іншим у Львові – вони також пропонують свої послуги – зайди на їхній сайт – odeko.com.ua

  4. 4. ScorpioNo Gravatar Сказав:

    кабельное прикольно :)
    а у нас тут кабельное дороговато

  5. 5. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    І за якою ціною у вас кабельне пропонують ?

*