Жук-олень Манява
Лип 01

УкртелекомНарешті пішов геть від старого провайдера – YESa – є така контора в Коломиї. Ціни дорогі, швидкість жахлива (був у мене тарифний план 2 Гіга по 2Мбіт, решта 64/64), реальна була швидкість 1000/100, саппорт тільки відповідав у нас все нормально – це у вас проблеми. На закиди, що speedtest.net показує погану швидкість казали, що це фіговий софт, але крім цього софта нема швидкості аплода на рапіду, ютуб і 4-5 фтп-серверів (ще помітив таку річ, коли інтернета нема взагалі – телефон постійно зайнятий – вони просто знімають слухавку).

Пішов на Укртелеком – як не дивно, але підключили за півдня, хоча я раніше чув, що можуть по 2-3 місяці підключати. За декілька місяців користування цього інтернету – проблеми були тільки 2 рази – по 3-4 години (У YESa один раз були проблеми 2 тижні – коли їхній “спеціаліст” приїжджав міняти антену, кабель, плату і не міг знайти проблеми). Саппорт відповів, що щось сталось у Івано-Франківську і треба почекати. Через 3 год. включили – більше проблем не було.

Про ціни YESa окрема розмова – ціни більші приблизно в 10 раз Укртелекомівських. :)

Раджу усім, у кого є можливість – переходіть з YESa на Укртелеком, Оптіму і т.д., відчуєте реальну різницю.

Теги: , ,

Читайте також:

Залишити коментар

Коментарів: 4 для “Новий провайдер”

  1. 1. ЖекаNo Gravatar Сказав:

    ага був в мене Єс – гівно таке шо просто. Зараз переключився на езернет від кванту2 – земля і небо спочатку було 5, тепер 10мбіт – ніяких проблем взагалі

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    YES – таке враження, що гіршого нету бути не може, міг днями бути на рівні діалапу, причому найцікавіше – це їхній саппорт – брехливий і невихований. Нікому не бажаю підключатись до них.
    Зараз маю 4 Мбіт від Укртелекома, правда не в Коломиї, а в Чернівцях, але ні в Коломиї, ні в Чернівцях ніколи не було жодних проблем, а від ЄСівців чув, який це галімий укртелеком. :)

*