Чеські замітки, день шостий, Брно, Нове Место, чоловіча естафета Штани Karrimor aspen convertible
Чер 22

Вчора, нарешті розірвав договір з Укртелекомом про надання телекомунікаційних послуг, а якщо нормально, то – відмовився від використання домашнього телефону. Хотів це вже зробити давно, адже на домашній телефон до мене телефонували 2 знайомих і одна бабка (яка постійно набирала неправильний номер).

Взагалі, то укртелеком сам відключив мені телефон, так як я 2 місяці не платив за нього. Вирішив піти до них, оплатити борг і відмовитись від їхніх послуг. Взагалі, єдиною метою підключення їхнього телефону – це був інтернет, бо на той час (4 роки тому), жодного провайдера в моєму районі не було (це зараз їх штук 5 є, бери не хочу).

Тиждень тому пішов в Укртелеком – оплатив в касі борг, пішов у віконечко №4. Виявляється не працює програма, нема з’єднання в них (це у компанії, яка заявляє “Інтернет – це Укртелеком”) :) . Просять прийти пізніше або завтра. Ну ок.

Приходжу через тиждень. Є з’єднання, можна відключатись. Але не все так просто, порядок дій.
4 віконечко – 5 віконечко (заповнюю якийсь документ) – 6 віконечко (заповнюю заяву) – каса.
Бачу в документі пункт “додаткові послуги – 12 грн”, пробую з’ясувати, що це таке, на що отримую відповідь – “йдіть питайте там, де вам давали цей папір”. Знову 6 віконечко, виявляється 12 грн я оплачую за підключення телефону (який мені підключили тиждень тому, коли я оплатив борг). Далі знову каса і 5 віконечко.

Мінімум 3 людини (з боку Укртелекому) приймають участь в цій сакральній процедурі. І хоч укртелеком став приватною компанією, методи роботи залишились.

Теги:


Залишити коментар

Коментарів: 3 для “Гудбай, Укртелеком”

  1. 1. IGNo Gravatar Сказав:

    вірно все зробив, Тарас) я теж відключив і інет і телефон відразу)) реально тел. не використовуєш, а тарифи лише зростають:)

  2. 2. yAnTarNo Gravatar Сказав:

    Треба було то зробити ще 2 роки тому.

  3. 3. inforozvidkaNo Gravatar Сказав:

    УКРТЕЛЕКОМ ПЛАТИТ РОССИИ!
    Как стало известно журналистам интернет ресурса http://www.slidstvo.info, только за 2016 год Укртелеком заплатил российской (!) коллекторской компании Пристав более 6 (!) миллионов гривен за услуги выбивания долгов с абонентов. В Пресс-службе Укртелекома эту информацию косвенно подтвердили и отметили, что выбор подрядчиков по всем направлениям деятельности происходит открыто, соответствующие объявления публикуются на сайте компании и доступны всем желающим.
    В то же время, в разделе «Закупки» корпоративного сайта мы не смогли найти ни соответствующего тендера, ни информации о Приставе.
    В самой коллекторской компании от комментариев отказались.

*