Битва націй-2011 Макс Кідрук – мандрівник-письменник
Тра 15

Фортеці та замки Західної УкраїниВідвідуючи 2 міжнародний фестиваль історичної реконструкції “Битва націй” я купив ще одну колоду “Фортеці та замки Західної України”. По суті це альфа-версія колоди № 3 – тут 36 карт замість 54 і вийшла вона швидше з друку, ніж попередня колода. Але так як раніше я цієї колоди не бачив, то по часу вона у мене пізніше з’явилась. Зовнішньо вона майже не відрізняється від старшого брата, тільки надписи іншим шрифтом, трішки інший відтінок і рисунок. Порівняльна таблиця нічим не відрізняється від колоди з 54 карт.

 

Критерій Оцінка Пояснення
Художнє оформлення 5 На карті дуже якісно відрисовано об’єкт – видно, що постарались. Навіть сорочка заслуговує уваги – там зображені герби різних територіальних одиниць України.
Інформативність 5 На кожній карті написано, що це за місце і в якій області, крім того з колодою йде двостороння карта, де зазначені всі об’єкти.
Якість 5 Якісно зроблено – і карти, і коробка, і карта.
Структурованість 5 Кожна масть відповідає за певну територію України – піка – Волинь, трефа – Закарпаття і Буковина, бубна – Поділля і черва – Галичина (Червона Русь).
Середня оцінка 5 Максимальна оцінка.
Всі картиВсі карти СорочкаСорочка Коробка від карт (титульна сторона)Коробка від карт (титульна сторона) Коробка від карт (задня сторона)Коробка від карт (задня сторона)

Теги: , , ,

Читайте також:

Залишити коментар

*